Kadın izleyiciden Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: ''Bayanlardan hoşlanıyorum.Bunun tedavisi var mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu'nun programında izleyicilerden birinin sorusu herkesi şoke etti.İzleyici ''Bayanlardan hoşlanıyorum. Bunun tedavisi var mı?'' sorusunu sormasıyla birlikte vatandaşlar ne olduğunu araştırmaya başladı.İşte Nihat Hatipoğlu programında ''Bayanlardan hoşlanıyorum'' diyen izleyici videosunu izle! Detaylar haberimizde...

Nihat Hatipoğlu, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Hatipoğlu'nun programında gelen soru herkesi şaşırttı. İzleyicilerden birisi ''Bayanlardan hoşlanıyorum. Bunun tedavisi var mı?'' gündeme oturdu. Herkes soruyu sorduğu anların görüntüsünü arıyor. İşte Nihat Hatipoğlu programında ''Bayanlardan hoşlanıyorum'' diyen izleyici videosunu izle! Merak edilen detaylar ile haberimizde...

Kadın izleyiciden Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: ''Bayanlardan hoşlanıyorum.Bunun tedavisi var mı?

Nihat Hatipoğlu'nun programında ilginç sorular sorulmaya devam ediyor!

Sultanahmet Meydanı'ndan canlı yayınlanan programda mikrofonu alan kadın izleyici, "Doğuştan bayan olarak gelmişim ama kendimi erkek gibi hissediyorum. Bayanlardan hoşlanıyorum. Bunun tedavisi var mı? Bana 'bayan' denilince zoruma gidiyor " şeklinde bir soru yöneltti.

"MÜCADELE ETMEN GEREKİR"

Durumun psikolojiyle alakalı olduğuna vurgu yapan Nihat Hatipoğlu, kadın izleyicinin sorusuna şu cevabı verdi:

"Kendinizi disiplinli tutmanız ve duygularınıza hakim olmanız gerekiyor. Bu senin imtihanın olabilir hanım kızım. Mücadele etmen gerekir. Nefsine değil, inancına ve aklına teslim olman daha doğru olur."

Hatipoğlu, seyircinin şaşkınlığına tepki olarak da "Bu tip sorular da olabilir, neticede hepimiz bu toplumun bir parçasıyız. Anlayışla karşılacağız" dedi.


NİHAT HATİPOĞLU

Diyarbakır'da 11 Mayıs 1955 tarihinde dünyaya gelen Nihat Hatipoğlu, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'te Uşak İmam Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu. Şu anda Dicle Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Hadis Ana bilim dalı Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu uzmanı olarak görev yapmaktadır.Ayrıca, 11 Mart 2017 tarihi itibarıyla YÖK üyeliğine getirilmişti.

Nihat Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında dini programları hazırlayıp sunmaya 5 yıl Kanal A'da program yaparak başladı. Ayrıca Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda (Arifan radyo, Hedef radyo) 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. 2004 yılında Ramazan ayında Flash TV'de, 2005 Ramazan ayında Star TV'de Sahur programını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Star TV'de Dosta Doğru programı sundu. 2005-2010 yılları arasında Ramazan ayı süresince Star TV'de İftar ve Sahur Programlarını sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri İftar ve Sahur programlarını birinci olarak seçti.[kaynak belirtilmeli] Programları Türkiye'de birçok radyoda yayınlanmaktadır. Halen atv'de haftalık programları devam etmektedir. Kırk civarında yayınlanmış Kaset, CD, VCD'si bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı Makaleleri, Panel, Diyanet Dergisi, İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı.


ESERLER

İnsanlığın Geleceği ve İslam, 1988
İslami Davetin İlkeleri, 1988
Fitneler, 1997
Ashapdan Bir Demet, 1997
Bazı Hadislerin Günümüze Yansıması, 1997
Ayetlere Farklı Bir Bakış, 1997
Asr-ı Saadette Müşrik ve Münafık Liderler, 1999
Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü, 1999
Ebu Zür'a er-Razi ve Hadis İlmindeki Yeri, 2000
Hz. Peygamberle İslam'ı Doğru Anlamak, 2006
Saadet Asrından Damlalar, 2008
Sevgi Dininden Yansımalar, 2009
Dört Halife, 2010
Gökteki Yıldızlar, 2010
O'nu Nasıl Sevdiler, 2010
Nihat Hatipoğlu'nun Kaleminden Günlük Dualar, 2010
Barış Elçisinden Rahmet Dokunuşları, 2010
Allah'ı Bildiğimi Sanırdım, 2011
Rahmete Firar Etmek, 2011
Büyüklerin Duaları, 2011
Kur'an ve Sünnet Işığında Felaketler ve Deprem, 2011
Hz. Peygamber ile Kur’an’ı Doğru Anlamak, 2015

 

Kadın izleyiciden Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: ''Bayanlardan hoşlanıyorum.Bunun tedavisi var mı? ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu kadın izleyici bayanlardan hoşlanıyorum sorusu izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.