Kadın iç çamaşırı giydirerek işkence yaptılar!

Irak'ta çalıştığı iş yerinden çalınan 238 bin dolarını geri almak için İstanbul'a gelen 40 yaşındaki avukat J.A. , parayı çalan Erhan Ç. ile 4 arkadaşı tarafından Esenyurt'ta bir eve götürüldü. Şüpheliler, ellerini ve ayaklarını bağladıkları J.A.'ya kadın iç çamaşırı giydirerek şantaj yaptı.

İstanbul'da serbest çalışan Erhan Ç., 15 Temmuz darbe girişiminin ardından illegal yollarla Irak'a gidip bir holdingde şoför olarak işe başladı. Bir süre sonra patronun arabasından 238 bin dolar ve kıymetli bir saat çalan Erhan Ç., tutuklanarak cezaevine konuldu. Erhan Ç., bir yıl cezaevinde kaldıktan sonra afla serbest kaldı.

Kadın iç çamaşırı giydirerek işkence yaptılar!

Kaçak yollarla tekrar Türkiye'ye dönen Erhan Ç., Irak'ta çalıştığı holdingin avukatı J.A.'yı arayıp, pişman olduğunu ve parayı geri vermek istediğini söyledi. Çalınan parayı geri almak için 19 Nisan günü uçakla İstanbul'a gelen J.A., kendisini havaalanından araçla alan Erhan Ç. ve 4 arkadaşı tarafından Esenyurt'ta bir eve götürülerek, belirlenemeyen bir yöntemle bayıltıldı.

Kadın iç çamaşırı giydirerek işkence yaptılar! - Resim : 2

Kadın iç çamaşırı giydirerek işkence yaptılar! ile ilgili etiketler avukat Şantaj İşkence 15 Temmuz kadın iç çamaşırı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.