Kadın Dizisinin Ünlü İsmi, Sadakatsiz Dizisinin 2. Asya’sı Olarak Çok Şaşırtacak Bir Sırla Geliyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz ilgi ile izlenen diziler arasında yer alıyor. Sezon finalinin yaklaştığı günlerde yeni gelişmeler yaşanacak olan diziye yeni sürprizlerin eklenmesi bekleniyor. Diziye katılacak olan oyuncu 2. Asya olarak dizinin yeni yayınlanacak bölümlerine katılacak.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz ilgi ile izlenen diziler arasında yer alıyor. Sezon finalinin yaklaştığı günlerde yeni gelişmeler yaşanacak olan diziye yeni sürprizlerin eklenmesi bekleniyor. Diziye katılacak olan oyuncu 2. Asya olarak dizinin yeni yayınlanacak bölümlerine katılacak.

Şaşırtan isim daha önce kanal D ekranlarında beğeniyle izlenen Kadın adlı dizide oynayan Bennu Yıldırımlar olacak. Dizide iki Asya olması biraz kafaları karıştırsa da diziye oldukça renk geleceğe benziyor.

Kadın Dizisinin Ünlü İsmi, Sadakatsiz Dizisinin 2. Asya’sı Olarak Çok Şaşırtacak Bir Sırla Geliyor!

Sezon Finaline 5 bölüm Kala Neler Yaşanacak?

 

Dizinin finaline 5 bölüm kala diziye yeni ismin katılması oldukça sürpriz oldu hikayede yaşanacak olaylara hergeçen gün yenisi eklenirken diziye 2. Asya karakteri olarak katılacak isim Bennu Yıldırımlar oldu.

Cansu Derenin başrol oynadığı Sadakatsiz dizisinde gizli kalmış noktalar aynı isimle ortaya çıkacak Asya’nın kapısına dayanan kadın kim izleyici bu sorunun cevabını ilerleyen bölümlerde öğrenebilecek. 

Kadın Dizisinin Ünlü İsmi, Sadakatsiz Dizisinin 2. Asya’sı Olarak Çok Şaşırtacak Bir Sırla Geliyor! - Resim : 2

Asyanın Sırlarla Dolu Geçmişi

 

Casu Dere dizide birden bire kapısına gelen kadınla yüz yüze gelecek geçmişi ilei ilgili  gizli kalan anılarda bu kadının yeri ne aynı isme sahip bu kadın oldukça merak edilen konular ile izleyiciye heyecan ve merak uyandıracak. Çocukluğu ile geçmişi arasında nasıl karanlık noktaların olduğunu kadının gelmesi ile izleyici öğrenmeye başlayacak. Bir flasback sahnesinde Asya, anne ve babasını kavga ederken görüyordu.

Olanları gözyaşları ile izleyen Asya aile sırlarını Asyanın gelmesi ile öğrenmeye başlayacak.  Heyecanla izlenen dizinin 29.bölümü yayınlanacak ve Bennu Yıldırımlar dizide 2 bölüm boyunca konuk olarak yer alacak.  Sezon finaline az bir zaman kala izleyicilerde merak ve ilgi çekecek gelişmeler ile eğlenceli vakit yaşatacak olan dizi çarşamba akşamları ekranlara geliyor.

Kadın Dizisinin Ünlü İsmi, Sadakatsiz Dizisinin 2. Asya’sı Olarak Çok Şaşırtacak Bir Sırla Geliyor! ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.