Kadın dizisinin oyuncusu dünya evine girdi!

Fox TV'de yayınlanan 'Kadın' dizisinin başrol oyuncularından Feyyaz Duman, sevgilisi Zozan Şimşek ile nikah masasına oturdu. Dizinin oyuncuları Duman'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

FOX TV'de yayınlanan 'Kadın' dizisinde 'Arif' karakterini canlandıran oyuncu Feyyaz Duman, dün akşam görkemli bir düğünle Zozan Şimşek'le hayatını birleştirdi.

ROL ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Çiftin düğün töreninde dizi oyuncularından Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Caner Cindoruk, Gökçe Eyüboğlu ve Sahra Şaş, çifti yalnız bırakmadı. Dizinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci ise rol arkadaşının düğününe katıldı.

Kadın dizisinin oyuncusu dünya evine girdi!

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

Feyyaz Duman, 1982 yılında Mardin'de doğmuştur. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü'nde tamamladıktan sonra New York'ta oyunculuk eğitimi almıştır. New York'ta 5 yıl kaldıktan sonra Türkiye'ye döndü. Annemin Şarkısı adlı filmle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Ayrıca Feyyaz Duman Antalya Film Festivali'ne iki film ile katılan tek erkek oyuncudur.

Kadın dizisinin oyuncusu dünya evine girdi! - Resim : 2

Kadın dizisinin oyuncusu dünya evine girdi! ile ilgili etiketler Kadın Özge Özpirinçci Caner Cindoruk Bennu Yıldırımlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.