Kadın dizisinin İspanya başarısı!

Kadın dizisi İspanya'da başarı elde ettti. Türk izleyicileri tarafından sevilen dizi Kadın 3 sezon boyunca çok konuşulmuştu. Aynı başarısını yurt dışındada gösterdi.

Kadın dizisi geçtiğimiz günlerde İspanya seyircisiyle buluştu. Yapımcılığını MEDYAPIM/MF YAPIM’ın üstlendiği, FOX’un reyting rekortmeni dizisi “Kadın”, İspanya’nın en büyük medya kuruluşlarından olan Atresmedia TV Grubu’nun Antena 3 kanalında geçtiğimiz Salı akşamı İspanyol izleyicilerle buluştu.

Kadın dizisinin İspanya başarısı!

Yurt dışı satışını Calinos Entertainment’ın üstlendiği ve ilk bölüm yayınıyla İspanya’da büyük ilgi gören dizi, prime time’da 12,7 share alarak, bir milyonu aşkın izleyiciye ulaştı ve salı gecesinin lideri oldu.

Kadın dizisinin İspanya başarısı! ile ilgili etiketler Kadın Rekor yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.