Kadın dizisinden kim ayrılıyor? Bennu Yıldırımlar dizeden ayrılıyor mu? Kadın'da vurulan Hatice mi?

Kadın dizisinden kim ayrılıyor? Kadın dizisinin son bölümünde Bahar ve Sarp'ın kaçışı esnasında patlayan silah sonrası kimin vurulduğu ve diziye veda edeceği merak konusu.Yayınlanan 46.bölüm fragmanında binada çıkarılan cesedin Bennu Yıldırımlar'ın hayat verdiği Hatice karakterinin olduğu iddia ediliyor.Peki Kadın dizisinden kim ayrılıyor? Bennu Yıldırımlar dizeden ayrılıyor mu? Kadın'da vurulan Hatice mi? soruları yaklaşan yeni bölüm öncesinde merak konusu.Detaylar haberimizde...

Kadın dizisinden kim ayrılıyor? Kadın dizisi sevenleri verilen ara sonrasında yeni bölümün yayınlanmasını bekliyor.22 Ocak Sali günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi de en büyük sorulan sorular arasında son bölümün final sahnesinde kimin öldüğü oluyor. Yayınlanan 46.bölüm fragmanında binada çıkarılan cesedin Bennu Yıldırımlar'ın hayat verdiği Hatice karakterinin olduğu iddia ediliyor.Peki Kadın dizisinden kim ayrılıyor? Bennu Yıldırımlar dizeden ayrılıyor mu? Kadın'da vurulan Hatice mi? soruları yaklaşan yeni bölüm öncesinde merak konusu.Detaylar haberimizde...

Kadın dizisinden kim ayrılıyor? Bennu Yıldırımlar dizeden ayrılıyor mu?  Kadın'da vurulan Hatice mi?

KADIN DİZİSİNDE KİM ÖLDÜ?

Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ekrana geldi. Fragmanda Bahar ile Sarp arabada gidiyor. Bahar, “Annemleri aramamız lazım” diyor. Sarp kendileri ayrıldıktan sonra mahallede ne olduğunu soruşturuyor ve öğrendiği bilgileri Bahar ile paylaşmak istemiyor.

Arif’in elleri ise kanlı… Enver büyük bir şok eçinde… Bir kadın cesedi ambulansa bindiriliyor. Peki kim öldü? Tahminler Hatice karakterini işaret ediyor.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kadın yeni bölüm 22 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek.

 KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar iş aramaya başlıyor. Arif yine Bahar’ın yanında ve onun hayatını kolaylaştırmaya çalışıyor. Enver, Şirin’e borcunu ödemesine yardım etmesi için çalışmasını istiyor Hatice yine kızına arka çıkmaya çalışsa da Enver’in bu karardan dönüşü yok. Enver bir yandan da terziliğe dönüyor ve komşularına işine döndüğünü söylüyor.

Suat, Pırıl’ın yanına gidiyor. Pırıl’ın üzgün olmasına dayanamıyor ve bu riski göze alıyor. Pırıl gözleri yaşlı şekilde babasına sarılıyor. Pırıl babasına Suat’ın onlarla olmadığını anlatıyor. Kavga etseler de ondan şüphelense de konu başka. Pırıl gözyaşları içinde Bahar’ın Sarp’ın telefonunda ‘Baharım’ diye kayıtlı olduğunu söylüyor. Pırıl bu gerçekle baş edemiyor. Pırıl, Suat’tan ses kayıtlarını istiyor. O konuşmalarda da Sarp’ın ‘Baharım mı’ dediğini merak ediyor. Ses kayıtlarında Bahar’a Suat’ın aşkım dediğini ve Bahar’ın da onu terslediğini duyuyor. Sarp her şeyi açıklayacağını söylüyor. Pırıl adeta yıkılıyor.

Bahar çocukları için çok tedirgin. Ceyda’ya da dert yanıyor. İş aramaya başlayan Bahar iş ayırmasa da Ceyda onu çok yormayacak bir iş bulmasını istiyor. Ayrıca Peyami’nin nişanlandığını duyan Ceyda çok gergin. Bahar da durumun farkında. Ceyda Peyami’den hoşlandığını açıklamak zorunda kalıyor. Ceyda Bahar’la iş ararken bir adamla karşılaşıyor. Bahar fark etmeden oradan kaçarcasına gidiyor. Ceyda’nın kaçtığı adamın ismi Emre ve iş ilanı için baktıkları kafenin sahibi. Bahar, Emre ile tanışıp iş aradığını söylüyor. Bahar, Emre ile konuştuktan sonra işe alınıyor. Hemen eve koşup Ceyda’nın yanına gidiyor. Ceyda bir anda panik atak geçirdiğini söylüyor. Bahar ona inanmıyor. Ceyda başta anlatmak istemese de Emre’yi tanıdığını söylüyor. Ceyda, Emre’nin Arda’nın babası olduğunu söylüyor.

Münir, Bahar ve çocukların kaçırılacağını öğreniyor. Münir bu bilgiyi alır almaz Suat’ı arıyor. Ulaşamayınca yanına gidiyor. Nezir’in planını anlatıyor. Ayrıca Bahar ve çocuklar için Sarp’ın istediği evi de bulduğunu söylüyor. Suat Nezir’e engel oluyor. Münir, Bahar ve çocuklar kaçırılırsa Sarp’ı durduramayacaklarını söylüyor. Suat da bırak olan olsun, belki de kurtuluşumuz budur’ diyor. Münir, Suat’a ısrar ediyor. Ama Suat’ın kızını terk edeceğini söyleyerek ona acımayacağını anlatıyor.

Bahar, Sarp ile olan konuşmasını Arif’e anlatıyor. Bahar polise gitmek istiyor. Arif onu İstanbul dışında bir yere göndermeyi teklif ediyor. Bahar en azından tanıdığı insanlarla beraber olduğunu söylüyor. Arif ‘ben de sizinle gelirim’ dese de Bahar daha yeni iş bulduğunu söyleyerek bu teklifi reddediyor.

KADIN DİZİSİ KONUSU

“KADIN” eşini kaybetmiş iki çocuklu genç bir kadının, Bahar'ın ayakta kalma mücadelesidir. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybetmiş ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp'la tanışmıştır. Birlikte geçirdikleri mutlu yılların ardından kocasını da kaybettiğinde Bahar'ı hayata bağlayan iki şey kalmıştır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Verdiği zorlu hayat mücadelesinde en büyük dayanağı ölmüş kocası Sarp'la yaşamış olduğu büyük aşktır. Onunla dertleşir, hayatın her anında onunla yaşadığı günleri tekrar hatırlar. Bu hatıralar onun geçmişiyle bugünü arasında bir köprüdür. Ancak aynı zamanda geleceğe doğru kurulacak bir köprünün önünde de bir engel teşkil ederler çünkü Bahar'ın kalbinde yeni bir aşka ve ilişkiye yer yoktur. Bu genç ve güzel kadın çocukları için kendi hayatından ve kadınlığından vazgeçmiştir. Hem de seve seve…

 Yirmi yıl aradan sonra annesi Hatice tekrar hayatına girdiğinde, Bahar geçmişiyle hesaplaşır ve eski günlerin çok da sandığı gibi olmadığını öğrenir. Annesiyle tekrar yakınlaşmak istediğinde karşısına büyük bir engel çıkar; kardeşi Şirin. Bu sorunlu genç kız annesinin ablasıyla tekrar yakınlaşmasını engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Hatice ise Şirin'in ruh sağlığını koruyabilmek için kendisine aslında çok ihtiyaç duyan Bahar'a ve onun iki küçük çocuğuna sırtını döner. Hem de kocası Enver'in tüm yalvarışlarına karşı.

KADIN'da Bahar'ın hikayesi ön planda anlatılırken, başka kadınların hayatlanı da izleriz. Bir çocuğunu terkederek kendine yeni bir hayat kurmayı seçmiş Hatice'nin iki kızı arasındaki çaresizliği, ayakta kalmak için daima bir erkeğin varlığına ihtiyaç duyan Yeliz, anneliğin kendisine uygun olmadığına karar verip oğluna sırtını dönen ve kendini kariyerine adamak isteyen Jale, güzelliğinin kurbanı heyecan bağımlısı Jülide ve daha niceleri… Birbirine bazen destek olan, bazen de birbirlerinin kuyusunu kazan tüm bu kadınların hikayeleri, aşkları, hırsları ve insanlık halleri…

Kadın dizisinden kim ayrılıyor? Bennu Yıldırımlar dizeden ayrılıyor mu? Kadın'da vurulan Hatice mi? ile ilgili etiketler Kadın canlı izle Fox TV 22 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.