Kadın dizisinde gözyaşlarına boğan ölüm sahnesi!

3 haftalık aranın ardından geçtiğimiz akşam izleyicilerle buluşan Kadın dizisine Yeliz karakterini oynayan Ayça Erturan'ın ölüm sahnesi damga vurdu.

Kadın dizisi yılbaşı tatilinin ardından yeniden ekranlara döndü. Kadın dizisinin yeni bölümünde Yeliz karakteri öldü. Dizideki ölüm sahnesi ise izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

YELİZ'İN ÖLÜMÜ DİZİYE DAMGA VURDU

Bahar ve çocukları korumak isteyen Sarp eve geldi. Bahar'ı ve çocukları dışarı çıkardı. Onlar kurtulmayı başardı ama evde biri vuruldu. Arif'in şaşkın bakışları arasında yaşanan bunca olaydan sonra vurulanın kim olduğu görülmedi. Sadece Nezir'in adamlarından biri 'kadın öldü' dedi. Ölen kişinin Yeliz olduğu ortaya çıktı.

 "ZIRIL ZIRIL AĞLADIM"

Dizideki ölüm sahnesi izleyicileri de derinden etkiledi. Ölüm sahnesinden etkilenen dizinin izleyicileri duygularını "Yaktın geçtin yine", "Zırıl zırıl ağladım" gibi yorumlarla belli etti. İşte dizi hakkında yapılan bazı yorumlar...

 Kadın dizisinde gözyaşlarına boğan ölüm sahnesi!

Kadın dizisinde gözyaşlarına boğan ölüm sahnesi! ile ilgili etiketler Kadın Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.