Kadın dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamadı. Son bölümü kaçıranlar izlemek için 'Kadın 2. bölüm izle' aramaları yapıyor. Kadın 3. yani yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. bölümde neler oldu? 3. yeni bölümde Bahar kocasıyla kardeşi arasında geçenleri öğrenebilecek mi? Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle TV izleyicilerine oldukça dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Kadın dizisi son bölümü ile izleyicilere duygusal dakikalar yaşatırken Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırılıyor. 2. bölümü ile ekranlara gelen Kadın dizisinde Bahar kızına istediği elbiseyi alamadığı için gözyaşı döküyor. Bahar'ın üvey kardeşi Şirin ise bu kez kaçamadı. Kadın dizisinin bitmesinin ardından ise izleyici hemen 3. bölüm fragmanını aramaya başladı. Son bölümü kaçıranlar izlemek için 'Kadın 2. bölüm izle' aramaları yapıyor. Kadın 3. yani yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. bölümde neler oldu? 3. yeni bölümde Bahar kocasıyla kardeşi arasında geçenleri öğrenebilecek mi? İşte detaylar...

KADIN_3

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz’in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk’un mutluluğu.

Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin, bu kez kaçamaz. Şirin’in, Bahar’a karşı duyduğu suçluluk duygusu ise tanışmalarının ardından daha da çok artacaktır. Bahar her geçen gün kocası Sarp’ı daha fazla özlemektedir. Annesi Hatice’nin söylediklerini de asla unutamaz ve kocasının ölümü için onu suçlamaya devam eder. Hatice ise diğer kızı Şirin’in odasında gördüğü Sarp’ın resimlerinden sonra Şirin ile yüzleşir ve ona hesap sorar. Hatice’nin içindeki şüphe de git gide artacaktır.

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hayatının aşkıyla bir vapur seyahatinde tanışan Bahar, onu erken yaşta kaybetmiş iki çocuğu olan genç bir kadındır. Annesi tarafından 8 yaşında terk edilen Bahar, daha sonra babasını ve babaannesini de kaybederek hayatta yapayalnız kalmıştır. Bahar’ı Sarp’a duyduğu aşkla beraber hayata bağlayan sadece iki şey vardır, kızı Nisan ve oğlu Doruk. Zor hayat koşullarında ne olursa olsun çocuklarını yalnız bırakmayan Bahar, onlar için gece gündüz çalışır. Yıllar sonra annesiyle yüzleşen Bahar, kocasının ölümüyle ilgili bir gerçeği öğrenmek üzeredir.

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi “Kadın”ın merakla beklenen 2. bölümü Salı akşamı izleyiciyle buluştu. Hande Altaylı'nın senaristliğini yaptığı, yönetmenliğini Merve Girgin'in üstlendiği ve dizinin başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizi, sosyal medyada da büyük ses getirdi. İzleyici tarafından beğeniyle izlenen dizi, geçtiğimiz akşam Twitter'da #Kadın etiketi ile TT listesine girerek ‘en çok konuşulanlar' arasına girme başarısını da elde etti. Merak edilen Kadın 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm fragmanı…

SON BÖLÜM ÖZETİ

Kadın dizisi ilk iki bölümü ile hikayenin ana konusunu diziseverlerin beğenisine sunmuş oyuncuların performansları ise büyük övgü almıştı. Arif'i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz'in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk'un mutluluğu. Kadın dizisi son bölümü yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

KADIN 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KADIN DİZİSİ KONUSU

“KADIN” eşini kaybetmiş iki çocuklu genç bir kadının, Bahar'ın ayakta kalma mücadelesidir. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybetmiş ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp'la tanışmıştır. Birlikte geçirdikleri mutlu yılların ardından kocasını da kaybettiğinde Bahar'ı hayata bağlayan iki şey kalmıştır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.
Verdiği zorlu hayat mücadelesinde en büyük dayanağı ölmüş kocası Sarp'la yaşamış olduğu büyük aşktır. Onunla dertleşir, hayatın her anında onunla yaşadığı günleri tekrar hatırlar. Bu hatıralar onun geçmişiyle bugünü arasında bir köprüdür. Ancak aynı zamanda geleceğe doğru kurulacak bir köprünün önünde de bir engel teşkil ederler çünkü Bahar'ın kalbinde yeni bir aşka ve ilişkiye yer yoktur. Bu genç ve güzel kadın çocukları için kendi hayatından ve kadınlığından vazgeçmiştir. Hem de seve seve…

Yirmi yıl aradan sonra annesi Hatice tekrar hayatına girdiğinde, Bahar geçmişiyle hesaplaşır ve eski günlerin çok da sandığı gibi olmadığını öğrenir. Annesiyle tekrar yakınlaşmak istediğinde karşısına büyük bir engel çıkar; kardeşi Şirin. Bu sorunlu genç kız annesinin ablasıyla tekrar yakınlaşmasını engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Hatice ise Şirin'in ruh sağlığını koruyabilmek için kendisine aslında çok ihtiyaç duyan Bahar'a ve onun iki küçük çocuğuna sırtını döner. Hem de kocası Enver'in tüm yalvarışlarına karşı.
KADIN'da Bahar'ın hikayesi ön planda anlatılırken, başka kadınların hayatlanı da izleriz. Bir çocuğunu terkederek kendine yeni bir hayat kurmayı seçmiş Hatice'nin iki kızı arasındaki çaresizliği, ayakta kalmak için daima bir erkeğin varlığına ihtiyaç duyan Yeliz, anneliğin kendisine uygun olmadığına karar verip oğluna sırtını dönen ve kendini kariyerine adamak isteyen Jale, güzelliğinin kurbanı heyecan bağımlısı Jülide ve daha niceleri… Birbirine bazen destek olan, bazen de birbirlerinin kuyusunu kazan tüm bu kadınların hikayeleri, aşkları, hırsları ve insanlık halleri…

KADIN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

AZGE

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ - BAHAR ÇEŞMELİ

Küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır. Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır.

CANER
CANER CİNDORUK - SARP ÇEŞMELİ

Dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar’ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar. Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp’ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir.

BENNU
BENNU YILDIRIMLAR - HATİCE SARIKADI

Mutsuz ilk evliliğinden, kızı Bahar’ı da arkasında bırakarak kaçan Hatice, Enver’le yeni bir hayata başlamıştır. Kızları Şirin’in doğumundan sonra geçmişe bir sünger çekerek kendisini küçük kızına adar. Bahar artık onun için uzak ve üzünlü bir anıdır. Yıllar sonra onunla tekrar karşılaştığında Hatice’nin hayatı temelinden sarsılır.

Kadın dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Kadın kadın dizisi son bölüm yeni bolüm 2. bölüm 3 bölüm fragman kadın 2 bölüm izle 3. yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.