Kadın cinayetlerinin son adresi Kayseri! Önce karısını sonra kendisini öldürdü...

Her gün kadın cinayetlerine bir yenisinin eklendiği ülkemizde son kahreden haber Kayseri'den geldi. Eşini silahla öldüren 60 yaşındaki İsmail Çakır, cinayetten sonra intihara teşebbüs etti. Çakır, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki Beyazşehir Mahallesi 825. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda korkun. bir kadın cinayeti işlendi. 

KARISINA VURDUKTAN SONRA SİLAHI KENDİSİNE DOĞRULTTU

İsmail Çakır (60) ile eşi Zehra Çakır (39) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail Çakır, üzerinde bulunan tabanca ile eşi Zehra Çakır’a ateş ettikten sonra kendisini vurdu.

 Kadın cinayetlerinin son adresi Kayseri! Önce karısını sonra kendisini öldürdü... - Resim : 2

CANİ KOCA, KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinde Zehra Çakır’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan İsmail Çakır da ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çakır, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Kadın cinayetlerinin son adresi Kayseri! Önce karısını sonra kendisini öldürdü... - Resim : 4

Kadın cinayetlerinin son adresi Kayseri! Önce karısını sonra kendisini öldürdü... ile ilgili etiketler Kayseri Kadın cinayet İntihar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.