Kadın cinayetleri sonrası milletvekilinden ilginç öneri: Erkekler 6'dan sonra sokağa çıkmasın!

İşlenen kadın cinayetleri sonrası milletvekilinin önerisi tüm ülkede gündem oldu. İngiliz parlamenter Barones Jones, kadınların kendini güvende hissedebilmesi için erkeklerin akşam 6'dan sonra dışarıya çıkmaması önerisinde bulundu.

İngiltere'nin Londra kentinde, 28 Şubat tarihinden itibaren kayıp olan ve geçtiğimiz günlerde cesedi bulunan 33 yaşındaki Sarah Everard'ın cinayetinin ardından hükümet yetkililerinden ilginç bir öneri geldi.

A Green Party'den İngiliz Milletvekili Barones Jones, kadınların sokağa çıkmalarına dair güven hissedebilmeleri için yeni adımlar atılması gerektiğini söyledi.

ERKEKLER AKŞAM 6'DAN SONRA SOKAĞA ÇIKMAMALI ÖNERİSİ

Jones, cinayetin ardından erkeklere saat 18.00'den sonra sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi gerektiğini savundu.

Kadın cinayetleri sonrası milletvekilinden ilginç öneri: Erkekler 6'dan sonra sokağa çıkmasın!

"HER TÜRLÜ AYRIMCILIĞIN AZALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

İngiltere'deki aile içi şiddet sorunlarına yönelik bir oturumda konuşma yapan Jones, "Bunun kadınları çok daha güvenli hale getireceğini ve her türlü ayrımcılığın azalacağını düşünüyorum." dedi.

Kadın cinayetleri sonrası milletvekilinden ilginç öneri: Erkekler 6'dan sonra sokağa çıkmasın! - Resim : 2

Kadın cinayetleri sonrası milletvekilinden ilginç öneri: Erkekler 6'dan sonra sokağa çıkmasın! ile ilgili etiketler İngiltere barones jones
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.