Kadın bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 15 Ocak Fox TV yayın akışı! Kadın 46.bölüm fragmanı izle!

Kadın bu akşam yayınlanacak mı? Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Kadın 46.bölüm fragmanını yayınladı. Fragmanda Sarp ve Bahar'ın kaçtığı sırada binadan gelen ateş sesi ve birinin cesedinin çıkması yeni bölümlerin heyecanının erkenden başlamasına neden oluyor.Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu.Peki Kadın bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 15 Ocak Fox TV yayın akışı! Kadın 46.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kadın bu akşam yayınlanacak mı? Ekranların merakla beklenen dizileri arasında yer alan Kadın'ın yeni bölümün ne zaman ekranlara geleceği büyük merak konusu.Bahar ve Sarp'ın kaçışı ve birinin vurulması ile sonlanan son bölümün ardından geçen hafta kadın ekranlara gelmedi.Vurulan kişinin hala belli olmaması izleyenleri meraklandırıyor.Dizilerin 3 hafta ara verdikleri dönemde dizilerin takipçileri yeni bölümleri adeta iple çekiyorlardı.Peki Kadın bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 15 Ocak Fox TV yayın akışı! Kadın 46.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kadın bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 15 Ocak Fox TV yayın akışı! Kadın 46.bölüm fragmanı izle!

KADIN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kadın dizisi yeni yıl nedeniyle ara tatile girdi. Dizinin yeni bölümü 22 ocak salı günü ekrana gelecek.

KADIN YENİ BÖLÜMDE NELER BEKLENİYOR?

Kadın yeni bölüm fragmanı seyirci karşısına çıktı. Son bölümde Sarp, Bahar ve çocuklara son anda yetişerek onları güvenli bir yere götürüyordu. Hatta Arif de o anları hayretle izliyordu. Kadın yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sarp Nezir’in harekete geçtiğini öğrenir öğrenmez Bahar ve çocukları kaçırmayı başardı. Ancak bu kaçış son anda gerçekleşti. Ve Nezir’in adamları evde birini öldürdü. Yeliz, Ceyda ve Hatice evdeydi. Arif’in şaşkın bakışları arasında ‘kadın öldü’ diye kaçan Nezir’in adamlarının kimden söz ettiği merak ediliyor. Peki son bölümde başka neler yaşandı?

KADIN 45. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar iş aramaya başlıyor. Arif yine Bahar’ın yanında ve onun hayatını kolaylaştırmaya çalışıyor. Enver, Şirin’e borcunu ödemesine yardım etmesi için çalışmasını istiyor Hatice yine kızına arka çıkmaya çalışsa da Enver’in bu karardan dönüşü yok. Enver bir yandan da terziliğe dönüyor ve komşularına işine döndüğünü söylüyor.
kadin-dizisi-izle

PIRIL PERİŞAN HALDE

Suat, Pırıl’ın yanına gidiyor. Pırıl’ın üzgün olmasına dayanamıyor ve bu riski göze alıyor. Pırıl gözleri yaşlı şekilde babasına sarılıyor. Pırıl babasına Suat’ın onlarla olmadığını anlatıyor. Kavga etseler de ondan şüphelense de konu başka. Pırıl gözyaşları içinde Bahar’ın Sarp’ın telefonunda ‘Baharım’ diye kayıtlı olduğunu söylüyor. Pırıl bu gerçekle baş edemiyor. Pırıl, Suat’tan ses kayıtlarını istiyor. O konuşmalarda da Sarp’ın ‘Baharım mı’ dediğini merak ediyor. Ses kayıtlarında Bahar’a Suat’ın aşkım dediğini ve Bahar’ın da onu terslediğini duyuyor. Sarp her şeyi açıklayacağını söylüyor. Pırıl adeta yıkılıyor.

CEYDA ARDA’NIN BABASI İLE KARŞILAŞIYOR

Bahar çocukları için çok tedirgin. Ceyda’ya da dert yanıyor. İş aramaya başlayan Bahar iş ayırmasa da Ceyda onu çok yormayacak bir iş bulmasını istiyor. Ayrıca Peyami’nin nişanlandığını duyan Ceyda çok gergin. Bahar da durumun farkında. Ceyda Peyami’den hoşlandığını açıklamak zorunda kalıyor. Ceyda Bahar’la iş ararken bir adamla karşılaşıyor. Bahar fark etmeden oradan kaçarcasına gidiyor. Ceyda’nın kaçtığı adamın ismi Emre ve iş ilanı için baktıkları kafenin sahibi. Bahar, Emre ile tanışıp iş aradığını söylüyor. Bahar, Emre ile konuştuktan sonra işe alınıyor. Hemen eve koşup Ceyda’nın yanına gidiyor. Ceyda bir anda panik atak geçirdiğini söylüyor. Bahar ona inanmıyor. Ceyda başta anlatmak istemese de Emre’yi tanıdığını söylüyor. Ceyda, Emre’nin Arda’nın babası olduğunu söylüyor.

MÜNİR, NEZİR’İN PLANINI ÖĞRENİYOR

Münir, Bahar ve çocukların kaçırılacağını öğreniyor. Münir bu bilgiyi alır almaz Suat’ı arıyor. Ulaşamayınca yanına gidiyor. Nezir’in planını anlatıyor. Ayrıca Bahar ve çocuklar için Sarp’ın istediği evi de bulduğuu söylüyor. Suat Nezir’e engel oluyor. Münir, Bahar ve çocuklar kaçırılırsa Sarp’ı durduramayacaklarını söylüyor. Suat da bırak olan olsun, belki de kurtuluşumuz budur’ diyor. Münir, Suat’a ısrar ediyor. Ama Suat’ın kızını terk edeceğini söyleyerek ona acımayacağını anlatıyor.
kadin

BAHAR, ARİF’İN TEKLİFİNİ REDDEDİYOR

Bahar, Sarp ile olan konuşmasını Arif’e anlatıyor. Bahar polise gitmek istiyor. Arif onu İstanbul dışında bir yere göndermeyi teklif ediyor. Bahar en azından tanıdığı insanlarla beraber olduğunu söylüyor. Arif ‘ben de sizinle gelirim’ dese de Bahar daha yeni iş bulduğunu söyleyerek bu teklifi reddediyor.

‘KADIN ÖLDÜ’

Sarp telaşla Bahar ve çocukları almaya gidiyor. Apar topar çocukları kucaklarına aıp evden çıkıyorlar. O anda Nezir’in adamları da apartmana giriyor. Arif de dışarıdan gelen adamları görüyor. Ve silah sesi duyuyor. Patlayan bu silah sesinden sonra Nezir’in adamları kaçarcasına apartmanda çıkıyor ve ‘kadın öldü’ diyorlar. Daha sonra Bahar ve Sarp dışarı çıkıyor. Sarp’ın elinde silah var, Nezir’in adamlarına doğrultuyor. Arif’in endişe dolu bakışlar arasında Bahar çocukları ile arabaya biniyor. Sarp’la beraber gidiyor

KADIN DİZİSİ

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, salı günleri 20.00'da FOX’ta yayınlanıyor.

KÜNYESİ

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986, İstanbul’da doğmuştur.İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu.Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada’yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı.

Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Ayrıca 2010’da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı.Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’i canlandırdı.

ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul’da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

Kayıp filminde de rol almıştır. Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır. Buğra Gülsoy ile Acı Tatlı Ekşi filminde başrolde oynamıştır. Güzel oyuncu şuan Kadın dizisinde başrolde oynamaktadır.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardır. 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır.

Caner Cindoruk kimdir?

1980 yılında, Adana'da doğdu. Babası Zafer Doruk'dur. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici ve yönetmen görevlerinde bulundu.
Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü'nü almış üretken bir öykü yazarı olanZafer Doruk'dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse 'Fehim Paşa Konağı'ndaki 'Yusuf'tu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul'a geldi.

2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmdeÖzgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti. 2008 yılında ise Kelebekfilminde rol aldı.

2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk, 2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümüdizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü.

Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal'in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal'dır. 2009yılında Kanal D'de yayına başlayan "Hanımın Çiftliği" dizisinde tanışıp aşık olduğuEbru Özkan ile 5 yıl birlikte yaşadı.

2012 yılında Ebru Özkan ile birlikte rol aldığı "Pandaların Hikayesi" adlı tiyatro oyununda oynadı.

2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi'nin "Gergedan Mevsimi" filmindeYılmaz Erdoğan ve Monica Bellucci'yle oynadı.

İstanbul Moda'da oturan Caner Cindoruk, özel hayatında salaş giyinmeyi çok seviyor.

2015 yılında Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in çektiği ve başrollerde Tuba Büyüküstün, Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Devrim Yakutve Yavuz Bingöl'ün oynadığı "Dar Elbise" adlı sinema filminde oynadı. Canan Ergüder'de bu filmde bir rol almıştı.

Oynadığı Tiyatro Oyunları:

Fehim Paşa Konağı,
Yalancı Aranıyor,
Kaktüs Kumpanya,
Soyut Padişah,
Komşu Köyün Delisi,
Yeşil Papağan Limited,
Ada,
Hayvan Çiftliği,
Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,
Kuğular Şarkı Söylemez,
Uçurtmanın Kuyruğu.
2012 - Pandaların Hikâyesi

Yönettiği Tiyatro Oyunları:

Ada,
Hayvan Çiftliği,
Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,
Kuğular Şarkı Söylemez.

Oynadığı Film ve Diziler :

2015 - Dar Elbise (Sinema Filmi)
2014 - Çalsın Sazlar (Sinema Filmi)
2013 - Aramızda Kalsın
2013 - Ateş Altında Aşk
2012 - Yabancı
2012 - Gergedan Mevsimi
2012 - Elveda Katya
2011 - Firar
2009-2010 - Hanımın Çiftliği
2008 - Kelebek
2008 - Geç Gelen Bahar
2008 - Yaprak Dökümü
2007 - Kara Güneş
2006 - Beynelmilel

Kadın bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 15 Ocak Fox TV yayın akışı! Kadın 46.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kadın canlı izle Fox TV 15 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.