Kadın avukata falçata ile dehşeti yaşattı!

Bursa’da arabuluculuk görüşmesine giden Avukat İlknur Nazlı Gökyıldız falçata ile rehin alındı. Kadın avukatı 10 dakika rehin tutan zanlı tutuklandı.

Bursa Barosundan, dün bir kadın avukatın ara buluculuk görüşmesi sırasında rehin alınmasına ilişkin, "Hukuki uyuşmazlıklarda doğrudan taraf olanların karşı karşıya geldiği ara buluculuk görüşmelerinin, güvenlik önlemlerinin alındığı adliyelerde oluşturulacak ara buluculuk merkezlerinde yapılması gereklidir." açıklamasında bulunuldu.

Barodan yapılan açıklamaya göre, avukat İlknur Nazlı Gökyıldız, dün işveren belediyeyi temsilen, iş davası kapsamında zorunlu ara buluculuk görüşmesi yapmak için eski belediye çalışanı S.Y.'nin avukatının ofisinde bir araya geldi.

Arabuluculuk görüşmesi sırasında S.Y. cebinden bir falçata çıkartarak Gökyıldız'ı rehin aldı.

Yaklaşık 10 dakika boyunca S.Y. tarafından rehin alınan avukat Gökyıldız, büronun bulunduğu iş merkezinin güvenlik görevlilerinin müdahalesi üzerine kurtuldu.

Elindeki falçatayı bırakan zanlı güvenlik görevlilerince olay yerine gelen polislere teslim edildi.

Zanlı "silahla hürriyeti tahdit ve kamu görevini yaptırmamak, görevli memura mukavemet" suçlamasıyla çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kadın avukata falçata ile dehşeti yaşattı! ile ilgili etiketler Bursa avukat rehine rehin arabulucu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.