Kadın avukat ile amir sorgu odasında ilişki kurarken yakalandı!

Galler'de bir polis merkezinde tam anlamı ile skandal yaşandı. Sorgu odasından sesler geldiğini duyan bir polis içeri girdiğinde kadın avukat ile emniyet amirini ilişki kurarken yakaladı.

Galler'de 42 yaşındaki kadın avukat Rachel Pudner, bir müvekkili için gittiği polis merkezinde 42 yaşındaki üst düzey dedektif Ricky Price ile sorgu odasında cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

POLİS MEMURU YAKALADI

Olay, Galler'de bir emniyet birimi binasında yaşandı. Gelen sesler üzerene odaya giren bir polis memuru, müvekkili için gelen avukat Rachel Pudner ile polis dedektifi Ricky Price'yi cinsel ilişki sırasında yakaladı.

Hakkında açılan soruşturmanın sonucunda Ricky Price'ye yazılı uyarı cezası verildi. Price, 18 ay içinde aynı suçu işlemesi durumunda görevden uzaklaştırılacak.

Polis merkezinde görev yapan bir memur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada yetkililerin, merkezde bulunan tüm çalışanlara olayı gizli tutmamaları için yemin ettirdiğini söyledi.

İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Ricky Price'in olaydan sonra istifasını verdiği, amirlerinin istifayı kabul etmediği belirtildi. Price'in farklı bir pozisyona çekildiği ve yaptığı yanlış davranış üzerine eğitim alacağı belirtildi.

Kadın avukat ile amir sorgu odasında ilişki kurarken yakalandı! ile ilgili etiketler Galler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.