Kadın 66. bölüm fragmanı izle! Bahar'a ne olacak?

Kadın 66. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın, bu akşam izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni sezon ilk bölümünde büyük sürprizler heyecan yarattı. Kadın 66. bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kadın 66. bölüm fragmanı izle! Bahar'a ne olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kadın 66. bölüm fragmanı izle! Dizinin yeni sezon ilk bölümünde büyük sürprizler heyecan yarattı. Kadın 66. bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Geçirilen kaza sonrasında hapishanede olan Bahar'a ne olacağı merak ediliyor. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın, bu akşam izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Kadın 66. bölüm fragmanı izle! Bahar'a ne olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

KADIN 66. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerini paylaştığı, Şerif Erol, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu ve Feyyaz Duman gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yeni sezon fragmanı izleyiciyle buluştu, sosyal medyada kısa süre içerisinde çok paylaşıldı.

FOX’un beğenilen ve Salı günlerinin en çok izlenen dizisi “Kadın”ın 3. sezonu için yeni afiş çalışması gerçekleştirildi.
Yeni afiş, Bahar (Özge Özpirinçci) karakterinin daha da güçlü bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacağının sinyallerini verdi.

Kadın 66. bölüm fragmanı izle! Bahar'a ne olacak? ile ilgili etiketler Kadın Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.