Kadın 64. bölüm fragmanı izle! Bahar çıldırıyor!

Kadın 64. bölüm fragmanı izle! FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın, bu akşam 63. son bölümüyle ekranlara geldi. 21 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Bahar, geçmişten gelen fotoğrafları görünce şok yaşıyor. Doruk'un sünnet düğününün evresinde Sarp cezaevine giriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kadın 64. bölüm fragmanı izle! Bahar çıldırıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kadın 64. bölüm fragmanı izle! Ekranların sevilen dizisi Kadın, bu akşam 63. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Sarp'ın şikayet üzerine karakola götürülmesi sonrasında Doruk'un sünnet düğünü yarıda kalıyor. Şirin'in hain planı sonrasında Nezir, sünnet düğününe geliyor. Dizinin sonlanmasının ardından hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. 21 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Bahar, geçmişten gelen fotoğrafları görünce şok yaşıyor. Doruk'un sünnet düğününün evresinde Sarp cezaevine giriyor. İşte Kadın 64. bölüm fragmanı izle! Bahar çıldırıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kadın 64. bölüm fragmanı izle! Bahar çıldırıyor!

KADIN 63. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz;

 KADIN 63. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doruk’un sünnet hazırlıkları bir kez daha gülen yüzlere sebep olurken ansızın kapıya dayanan polisler Nisan ile Doruk’un sevincini kursağında bırakıyor. Çünkü polisler Sarp için geliyor. Sarp neden gözaltına alındığını anlamadan çocuklarını sakinleştirmeye çalışıyor. Ama Nisan ve Doruk bu olaydan çok etkileniyor. Polislerin apartmana girdiğini gören Arif de arkalarından gidiyor. Sarp, sünnet düğününden sonra gidiyor ama polisler ona bilgi vermiyorlar. Hatta ellerini kelepçeliyorlar. Sarp Nisan ve Doruk’un sakinleştirmede Arif’ten destek alıyor. Sarp, Arif’e teşekkür ediyor. Nisan’ın ‘baba gitme’ diye ağlayışı ile Sarp gitmek zorunda kalıyor.

BAHAR FOTOĞRAFLARI GÖRÜYOR

Pırıl, Bahar’ı ziyarete geliyor. Artık Sarp ile ilgisinin olmadığını sadece çocuklarının babası olduğunu söylüyor. Bahar da Pırıl’a Sarp’ın onun için de bir şey ifade etmediğini anlatıyor. Ve Sarp’ı istemediğini de söylüyor. Bu konuşmaya tanıklık eden Şirin kendini ortaya atıyor. Sarp’ı istediğini ulu orta söyleyerek bir kez daha sinirleri geriyor. Şirin sorunu daha da büyüterek Pırıl’a fotoğrafları soruyor. Bahar öfkesine hakim olamıyor ve Şirin’in boğazına yapışıyor. Ve Bahar artık fotoğrafların peşinde. Enver ve Pırıl, Sarp’ın suçu olmadığını söylese de Bahar ikna olmuyor. Fotoğrafları da gören Bahar iyice kendini kaybediyor.

Kadın 64. bölüm fragmanı izle! Bahar çıldırıyor! ile ilgili etiketler Kadın Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.