Kadın 60. yeni bölüm fragmanı izle! Bahar için zor kararı!

Kadın 60. yeni bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın nefes kesen son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bahar artık Arif ile Sarp arasında tercih yapmaya zorlanıyor. 59. bölümde Arif'in isyan etmesi karşısında sessiz kalan Bahar'ın nasıl bir tercih yapacağı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Kadın 60. yeni bölüm fragmanı izle! Bahar için zor kararı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kadın 60. yeni bölüm fragmanı izle! Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kadın heyecan dolu son bölümüyle izleyenlere soluksuz heyecan yaşatıyor. Bahar artık Arif ile Sarp arasında tercih yapmaya zorlanıyor. 59. bölümde Arif'in isyan etmesi karşısında sessiz kalan Bahar'ın nasıl bir tercih yapacağı merak ediliyor. Sarp ise çocuklarına Arif konusunda uyarmaya devam ediyor.Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Kadın 60. yeni bölüm fragmanı izle! Bahar için zor kararı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kadın 60. yeni bölüm fragmanı izle! Bahar için zor kararı!

KADIN 60. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın 60. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı andan itibaren aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

KADIN 59. SON BÖLÜM ÖZETİ

Emre’nin Şirin’in umurunda olmadığını öğrenen İdil, elindeki tek kozu da kaybettiğini düşünmektedir. Şirin’den ihtiyacı olan parayı almak için başka yollara başvurur. Şirin ise Ceyda’nın oğlunun Emre’den olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Ceyda’nın yanında alır. Şirin’in bunu nereden öğrendiğini anlayamayan ve darmadağın olan Ceyda’nın bu durum karşısında suçlayacağı tek bir isim vardır: Bahar.

Ceyda’dan Bahar ve Sarp’ın aynı evde yaşadığını öğrenen Arif, sinirlerine hakim olamaz. Bu kez Bahar’ı asla affetmemekte de kararlıdır. Her şeyi Bahar ile açık açık konuştuğu zaman ise Bahar’dan şok bir cevap alacaktır. Artık bir karar vermek zorunda kalan Bahar, onu çok seven ve her şeye rağmen yanında olan Arif’i mi, yoksa yıllardır hasretini çektiği ve öldü sandığı çocuklarının babasını mı seçecektir?

Kadın 60. yeni bölüm fragmanı izle! Bahar için zor kararı! ile ilgili etiketler Kadın Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.