Kadın 54.bölüm izle! Nezir Doruk'u mu alacak? Kadın 55.bölüm fragmanı izle!

Kadın 54.bölüm izle! Kadın yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Nezir'in intikam almak esir tuttuğu Bahar ve çocuklara kötü haberi vardır. Sarp'ı öldürmek yerine Doruk'u alarak ona aynı acıyı yaşatmak istiyor. Fox TV üzerinden canlı yayınlanacak dizide beklenmedik olaylar yaşanacak. Bahar'ın sözleri karşısında Nezir "intikam değil adalet istiyorum"diyor.İşte Kadın 54.bölüm izle! Nezir Doruk'u mu alacak? Kadın 55.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde

Kadın 54.bölüm izle! Kadın yeni bölümünde Nezir intikam için farklı bir yol seçiyor.Sarp'ı öldürmesi beklenen Nezir onunda kendisi ile aynı acıyı yaşaması için Doruk'u elinden alacağını söylüyor.Sarp'a Doruk'un fotoğrafını veren Nezir'in Bahar ile yaşadığı konuşma izleyenleri oldukça üzüyor.Nisan'ın kardeşini alan Nezir'e "sen kötü bir adamsın"diye seslenmesi sonrasında Bahar olacakları farkediyor.Kadın 54.bölümü izlemek için linke tıklayarak internet ortamından izleyebilirsiniz.Doruk lades kemiğini Nezir'e uzatarak onu eğlendirmek isterken gördüğü tepki karşısında oldukça üzülüyor.Şirin ile Emre arasında yaşanan yakınlaşmadan Ceyda oldukça rahatsız oluyor.Hatice ise yeni bir aşk ile kızının artık iyi bir insan olabileceği düşüncesini taşıyor.Arif ve babası üstlerine atılan iftiradan kurtulmak için mücadele ediyor.İşte Kadın 54.bölüm izle! Nezir Doruk'u mu alacak? Kadın 55.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

KADIN 53. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arif ve babası kahvehanede bulunan silah yüzünden gözaltına alınıyor. Ceyda’nın şaşkınlık bakışları arasında gözaltına alınan Arif olayları sessizlikle karşılıyor. Bahar, Nisan ve Doruk yaşadıkları tüm zorluklara rağmen aile olma yolunda ilerliyorlar. Suat’ın adamları dağ evini güvenliksiz bırakıyor. Suat Bey’den emir geldiğini ve artık onları korumayacaklarını söylüyorlar. Sarp adamlara daha fazla para teklif ediyor. Ama bu rağmen korumalar orada kalmayı istemiyorlar.

KADIN 54.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

NEZİR BAHAR VE ÇOCUKLARI KAÇIRIYOR

Suat, Pırıl’ı ziyarete geliyor. Otele dinleme cihazı yerleştiren Nezir, Sarp ve Bahar’ın yerini öğreniyor. Nezir’in görülmeye değer mutluluğu adamlarını harekete geçiriyor. Nezir’in bizzat kendisi dağ evine gidiyor. Arabalar dolusu adam ve silahlarla dağ evine gidiyor. Doruk kapıyı açıyor. Bu sırada Bahar telaşla Nisan’ı giydirmeye çalışıyor. Nezir Doruk’un açıkbıraktığı kapıdan içeri giriyor ve ‘Sarp Çeşmeli nerede’ diye soruyor. Dağ evinin yerini öğrenen Nezir, eve geldiğinde Sarp'ı göremeyeceği için büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Bahar yerini bilmediğini söylese de Nezir’i ikna edemiyor. Nezir, Bahar ve çocuklarını koz olarak kullanmak üzere yanında götürüyor.

KADIN SON BÖLÜM İZLE

NEZİR PIRIL’I DA BULUYOR

Nezir’in ikinci hamlesi Pırıl’ı bulmak oluyor. Pırıl babası Suat ile telefonda konuşuyor. Bahar ve çocukların evde korumasız kaldığını öğrenen Pırıl, deliye dönüyor. Bahar ve çocukların güvenliksiz kaldığını öğrenen Pırıl deliye dönüyor. Babasına bağırıp çağırmaya başlıyor. Sonra da dağ evine gitmek için harekete geçiyor ama kapıda Nezir ile yüz yüze geliyor. Pırıl çığlık atarak yardım istiyor.

Kadın 54.bölüm izle! Nezir Doruk'u mu alacak? Kadın 55.bölüm fragmanı izle!

SARP KAZA GEÇİRİYOR

Sarp eve geldiğinde Bahar ve çocukları göremiyor. Sarp evin boş olmasından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Bahar ve Pırıl’ın Nezir’in elinde olduğundan habersiz olan Sarp korkunç bir kaza geçiriyor. Aracı uçurumdan yuvarlanan Sarp bu kazadan sağ olarak kurtuluyor ama ailesini rehin alan Nezir'in elinden onları ve kendisini nasıl kurtaracağı bilinmiyor.

KADIN 51. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, Nisan ve Doruk ile beraber kaçma planını devreye sokuyor. Bir gece kapıda onları bekleye Arif'le Sarp'tan uzaklaşmayı planlıyorlar. Ama Sarp, bu onları yakalıyor. Doruk, babasına koşarak ‘biz seni kandırdık' diyor. Arif' engelleyen Bahar Sarp'a yalvarmaya başlıyor ama Sarp oğlunu adamlarından birine veriyor. Sarp'ın adamları silahlarını çekiyor. Nisan korku içinde olanları izliyor. Sarp, gece yarısı çocukları ve bir serseri ile gidemeyeceklerini söylüyor. Bahar, Sarp ile konuşmaya çalışıyor. Ama Sarp onu dinlemiyor Doruk'tan sonra Nisan'ı da alıp eve gönderiyor.

SARP: BEN ARTIK VARIM

Bahar da Sarp da o geceyi ağlayarak geçiriyor. Sadece onlar da değil. Pırıl da dağılıyor o gece. Sarp sabah erkenden Doruk ve Nisan'ı uyandırmaya gdiyor. Bahar ona engel olmak istese de Sarp çocuklarının yanına gidiyor. Sarp, bu sabah sürpriz kahvalı olduğunu ve çizgi film eşliğinde kahvaltı edeceklerini söylüyor. Doruk duyduklarına çok sevinse de Nisan annesinden onay almak istiyor. Sarp, çocuklarına bir şey söylediğinde annelerinden izin almalarına gerek olmadığını söylüyor. Bahar da onu onaylıyor ama olmadığı günleri de hatırlatıyor. Sarp ‘ben artık varım' diyor.

 Sarp, Bahar'a artık gidebileceğini söylüyor. Bahar çocukları almadan gidemeyeceğini söylüyor. Ancak Sarp ona izin veremiyor. Sarp, Bahar'a ben babaları değil miyim?' diye bağırıyor. Arif ona bağırmaya başlıyor. Bahar her ikisini de sakin tutmaya çalışıyor. Sarp adamlarını içeri gönderiyor ve Arif'in yakasına yapışıyor. ‘Sen kimsin' diye haykırıyor. Arif ‘asıl sen kimsin' diye çıkışıyor. Arif, Sarp'ı Yeliz'i öldürmekle suçluyor ayrıca ailesini para uğruna terk etmekle suçluyor. Bahar çocukların evde olduğunu ve onları duyduğunu söylüyor. Bahar, ortamı sakinleştirerek Arif'i göndermeye çalışıyor.

SARP BAHAR'A ‘KARIM' DİYOR

Arif, Bahar'a üşümemesini ve eve girmesini söylüyor. Sarp ‘sana mı kaldı benim karımın üşümesi' diye çıkıyor. Ve sokağın diğer ucunda Pırıl görünüyor. Sarp'ın sözlerini duyan Pırıl ona ‘Sarp' diye bağırıyor. Arif gidince Sarp Bahar'ı hırpalıyor. Bahar Arif'i değil onu tanımadığını söylüyor. Pırıl onları izlerken ‘o adamla aranızda ne var' diye bağırıyor. Bahar cevap olarak ‘ sana ne' diyerek bağırıyor. Sarp kendini kaybetmiş bir şekilde eve giriyor ve çocukları görünce sesinin tonunu düşürüyor. Bahar çocukları yatırmaya götürüyor. Nisan ve Doruk babalarından korkuyorlar.

PIRIL HER ŞEYİN FARKINDA

Sarp çocuklar gittikten sonra, Bahar'a ‘karım o kahveci ile neler karıştırıyor' deyince Bahar Pırıl ve diğer çocuklarını hatırlatıyor. Sarp çocukların dışarı çıkması ile her şeyi konuşacaklarını söylüyor. Pırıl, Sarp'ı çağırıyor. Bahar, ‘karın çağırıyor' deyince de ‘benim karım sensin' diyerek yanıt veriyor. Sarp, Pırıl'a Bahar ile konuşacaklarını anlatıyor. Pırıl onu Arif konusunda anladığını aynı duyguları Bahar için hissettiğini söylüyor.

ARİF: AKLIM SENDE, KALBİM SENDE

Bahar çocukları yatırdıktan sonra Arif'i arıyor. Peşinde birilerinin olup olmadığını söylüyor. Arif aklının ve kalbinin onda olduğunu anlatıyor. Bahar gözyaşları içinde oradan çıkmanın bir yolunu bulacağını söylüyor. Ayrıca polise gitmemesi için onu ikna ediyor.

BAHAR: ONU SEVMİYORUM DEMEDİM

Sarp ve Bahar konuşmaya başlıyorlar. Sarp'ın ısrarlı soruları üzerine Bahar Arif'in sevgilisi olmadığını söylüyor. Sarp rahat bir nefes alacakken, ‘sevgilim değil dedim, onu sevmiyorum' demedim diyor. Ayrıca Sarp, Bahar'ı çok özlediğini söylüyor. Bahar ‘beni özlemenin bir önemi yok' dediğinde de onu öpüyor.

KADIN 50. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, Sarp'la daha fazla kalmamaya kararlıdır. Evden nasıl çıkacağını düşünür. Hatta polise şikayet etmeyi bile düşünür. Yeliz'in ölümü onu derinden sarsmıştır. Evden çıkabilmek için çocuklardan da yardım alması ve onları da ikna etmesi gerekir.

BAHAR SARP'A HESAP SORUYOR

Bahar, Sarp'a neden sen ölmedin ki diye hesap sorar. Bahar'a göre Yeliz hem Sarp hem de kendisi yüzünden ölmüştür. Sarp bu işte Bahar'ın hiçbir suçu olmadığını söyler. Ama Bahar'ın sakinleşmeye niyeti yoktur. Sarp'a olan nefretini bir kez daha kusar.

 BAHAR, ARİF'İ ARIYOR

Yeliz'in ölümü Bahar'a bir kez daha Arif'i aratır. Hem arkadaşının acısını paylaşmak hem de Sarp'la kalmak istemediğini söylemek ister. Pırıl da bu sırada Sarp'ı Arif ile ilgili zehirlemektedir. ‘O adam Bahar'ın sevgilisi' sözü Sarp'ın kalbine bir bıçak gibi saplanır.

BAHAR VE ÇOCUKLARIN KAÇIŞ PLANI TATSIZ BİTİYOR

Arif, Bahar ve çocukların yaşadığı evin önüne gelir. Nisan ve Doruk Arif'e koşup sarılırlar. Bahar da gözyaşları içinde Arif'e sarılarak acısını paylaşır. Sarp onları görür ve öfke ile bu sahneyi izler. Ama Arif'in onları götürmesine izin vermeyecektir. Bunu anlayan Bahar kaçma planı yapmaya başlar. Önce Nisan'la konuşur ve yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Nisan da bu evde kalmak istemediğini ama Doruk'un çok üzüleceğini annesine anlatır. Bahar onu ikna etmek için kaçış planlarını Doruk'a o an geldiğinde söylemeyi teklif eder. Nisan annesine yardım etmeyi kabul eder. Bahar Nisan ve Doruk'u da alıp herkesin uyuduğu bir anda kaçış planını devreye sokarlar. Arif dışarıda arabası ile Bahar ve çocukları bekler. Doruk, Nisan ve Bahar sessizce evden çıkarlar. Dışarı çıktıklarında çocuklar Arif'e doğru koşar. Bahar da hemen arkalarındadır. Ama hiç beklemedikleri bir misafir de oradadır. Sarp, Bahar ve çocukların kaçmaya çalıştığını anlamıştır. Ve Arif'e doğru koştuklarını görünce çılgına döner. ‘Bahar' diye bağırır. Bahar şok içinde arkasına bahar ve Sarp ile göz göze gelirler.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın yeni bölümde Bahar ve Emre'nin telefon konuşması acı haberi ortaya çıkartıyor. Emre telefonda 'başın sağolsun' deyince Bahar gerçeği öğreniyor. Nisan ve Doruk'u odadan çıkarıp bağıra bağıra arkadaşının acısını iliklerine kadar yaşıyor.

Münir’in sesini hatırlayan Bahar, çocuklarını kaçıran adamın o olduğunu anlar. Her şeyi parça parça hatırlayan Bahar, bu işin içinde Pırıl’ın da olduğunun farkına varır ve ona asla unutamayacağı bir ders verir. Ama bu dersi verirken ona verdiği sözü de tutmayacaktır. Çünkü Bahar’ın hayatta tek affedemeyeceği şey birinin çocuklarına zarar verme düşüncesidir. Pırıl’ın ve Münir’in planlarını öğrenen Sarp ise deliye döner ve artık onları hayatında istemediğini söyler. Ama Pırıl, Bahar’ın tüm suçlamalarını kabul edecek midir? Sarp’ın Ali ve Ömer hakkındaki konuşması ise akıllara başka bir soru getirecektir. Ali ve Ömer gerçekten Sarp’ın çocukları mı? Artık evini ve ailesini çok özleyen Bahar onlara ulaşmanın bir yolunu bulur. Beklenmedik bir kişinin Bahar’a cevap vermesiyle işler iyice karışacaktır.

Kadın 54.bölüm izle! Nezir Doruk'u mu alacak? Kadın 55.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kadın canlı izle Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.