Kadın 47.bölüm fragmanı izle! Yeni bölüm ilk sahne! Bahar ne yapacak ? 46.son bölüm full hd izle!

Kadın 47.bölüm fragmanı izle! FOX TV'nin merakla takip edilen dizisi Kadın 46.son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı.Yeliz'in ölmesi sonrası herkes büyük üzüntü yaşıyor.Enver olanlar sonrası Bahar ve çocukları bulmak için uğraşıyor.Pırıl çocuklarını yanına alarak Sarp ve Bahar'ın yanına gidiyor.Peki Kadın 47.bölüm fragmanı izle! Yeni bölüm ilk sahne! Bahar ne yapacak ? 46.son bölüm full hd izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kadın 47.bölüm fragmanı izle! Ekranların nefes kesen dizisi Kadın yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.46.bölümde yaşanan olaylar sonrası dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağını sorgulamaya başladı.Yeliz'in ölmesi en çok Ceyda'yı etkiliyor.Enver olanlar sonrası Bahar ve çocukları bulmak için uğraşıyor.Pırıl çocuklarını yanına alarak Sarp ve Bahar'ın yanına gidiyor.Peki Kadın 47.bölüm fragmanı izle! Yeni bölüm ilk sahne! Bahar ne yapacak ? 46.son bölüm full hd izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kadın 47.bölüm fragmanı izle! Yeni bölüm ilk sahne! Bahar ne yapacak ? 46.son bölüm full hd izle!

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.

 40.Bölüm

Şirin’in ilik vermesiyle sağlığına kavuşan Bahar evine döner. Eski mutlu ve sağlıklı günlerine dönmesiyle birlikte de bir fırsat yaratıp Arif ile nişanlandıklarını Nisan’a anlatmak ister. Peki, Nisan bu duruma ne tepki verecektir? Sarp’ı bulmaya çalışan Nezir, sonunda amacına ulaşacak mıdır? Bahar’ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp, Bahar’ın karşısına çıkmaya karar verir.

38. Bölüm

Bahar’a ilik vermeyi kabul eden Şirin’i Sarp’ın nasıl ikna ettiği merak konusudur. Şirin ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar’ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp’ın, kardeşiyle bir ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar’ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin bir adım daha ileriye gider. Bahar’dan Sarp’ın yaşadığını gizlemek ise Arif’i içten içe rahatsız etmeye başlar.

37.Bölüm

Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar’ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir.

KADIN DİZİSİ

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, salı günleri 20.00'da FOX’ta yayınlanıyor.

KÜNYESİ
YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986, İstanbul’da doğmuştur.İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu.Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada’yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı.

Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Ayrıca 2010’da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı.Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’i canlandırdı.

ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul’da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

Kayıp filminde de rol almıştır. Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır. Buğra Gülsoy ile Acı Tatlı Ekşi filminde başrolde oynamıştır. Güzel oyuncu şuan Kadın dizisinde başrolde oynamaktadır.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardır. 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır.

Caner Cindoruk kimdir?

1980 yılında, Adana'da doğdu. Babası Zafer Doruk'dur. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici ve yönetmen görevlerinde bulundu.
Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü'nü almış üretken bir öykü yazarı olanZafer Doruk'dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse 'Fehim Paşa Konağı'ndaki 'Yusuf'tu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul'a geldi.

2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmdeÖzgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti. 2008 yılında ise Kelebekfilminde rol aldı.

2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk, 2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümüdizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü.

Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal'in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal'dır. 2009yılında Kanal D'de yayına başlayan "Hanımın Çiftliği" dizisinde tanışıp aşık olduğuEbru Özkan ile 5 yıl birlikte yaşadı.

2012 yılında Ebru Özkan ile birlikte rol aldığı "Pandaların Hikayesi" adlı tiyatro oyununda oynadı.

2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi'nin "Gergedan Mevsimi" filmindeYılmaz Erdoğan ve Monica Bellucci'yle oynadı.

İstanbul Moda'da oturan Caner Cindoruk, özel hayatında salaş giyinmeyi çok seviyor.

2015 yılında Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in çektiği ve başrollerde Tuba Büyüküstün, Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Devrim Yakutve Yavuz Bingöl'ün oynadığı "Dar Elbise" adlı sinema filminde oynadı. Canan Ergüder'de bu filmde bir rol almıştı.

Oynadığı Tiyatro Oyunları:
Fehim Paşa Konağı,
Yalancı Aranıyor,
Kaktüs Kumpanya,
Soyut Padişah,
Komşu Köyün Delisi,
Yeşil Papağan Limited,
Ada,
Hayvan Çiftliği,
Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,
Kuğular Şarkı Söylemez,
Uçurtmanın Kuyruğu.
2012 - Pandaların Hikâyesi

Yönettiği Tiyatro Oyunları:
Ada,
Hayvan Çiftliği,
Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,
Kuğular Şarkı Söylemez.

Oynadığı Film ve Diziler :
2015 - Dar Elbise (Sinema Filmi)
2014 - Çalsın Sazlar (Sinema Filmi)
2013 - Aramızda Kalsın
2013 - Ateş Altında Aşk
2012 - Yabancı
2012 - Gergedan Mevsimi
2012 - Elveda Katya
2011 - Firar
2009-2010 - Hanımın Çiftliği
2008 - Kelebek
2008 - Geç Gelen Bahar
2008 - Yaprak Dökümü
2007 - Kara Güneş
2006 - Beynelmilel

Kadın 47.bölüm fragmanı izle! Yeni bölüm ilk sahne! Bahar ne yapacak ? 46.son bölüm full hd izle! ile ilgili etiketler Kadın canlı izle Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.