Kadın 36. bölüm 2. fragman izle! Sarp, çocuklarına kavuşacak mı?

Fox TV'nin acı ve gözyaşı dolu hikayesi Kadın'ın 36. bölüm 2. fragmanı izleyici ile buluştu. Seyirciler haftaya neler olacağını merakla beklerken fragmanları da izlemek istiyor. Kadın 36. bölüm 2. fragman izle! Sarp, çocuklarına kavuşacak mı? Ayrıntıları bu haberde bulabilirsiniz.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Dizinin takipçileri yeni sahneleri izlemek isterken yeni bölümde neler olacağını da merak ediyor. Kadın 36. bölüm 2. fragman izle! Sarp, çocuklarına kavuşacak mı? Soruların yanıtlarını haberimizde topladık.

Kadın 36. bölüm 2. fragman izle! Sarp, çocuklarına kavuşacak mı?

Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan Kadın dizisinin yeni bölümünde yine soluk soluğa gelişmeler yaşanıyor. Bahar'ın durumu daha da ciddileşirken Şirin yeni planlarını kuruyor. Çocuklarının yaşadığını öğrenen Sarp, sevinç gözyaşları döküyor.

 

35. BÖLÜM ÖZETİ
Enver ile kavgasından sonra evi terk eden Şirin soluğu Suat’ın yanında alır. Ona kalacak yer ayarlamasını isteyen Şirin’in aklında çok farklı planlar vardır. Bir anda Enver’in kapısına giden Sarp ise artık kafasındaki soru işaretlerinin açıklığa kavuşmasını istemektedir.

Hastalığı ilerleyen Bahar, ani bir şekilde hastaneye kaldırılır. Hatice de kızını kaybetme korkusuyla baş başa kalmıştır. Arif’in Bahar’a aşık olduğunu anlayan Hatice, kızının artık mutlu olmasını istemektedir. Hatice’ye olan itirafından sonra Arif de Bahar’a karşı kartlarını daha açık oynamaya karar vermiştir.

 34. BÖLÜM KONUSU
Jale’nin Sarp’ı gördüğünü Bahar’a söylemesi üzerine Bahar, büyük bir paniğe kapılır. Bahar’a aşık olduğunu artık kimseden saklamayan Arif de babasına bunu açıkça söyler. Başka uygun ilik bulunamaması üzerine iliği Şirin’den almak zorunda kalan Jale, Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Ama Bahar’ı Şirin’e muhtaç olma düşüncesi bile korkutmaktadır. Şirin’in bir yalanını daha yakalayan Enver, onu bir daha evde görmek istememektedir. Bunun üzerine evi terk eden Şirin’in ise bir sonraki hamlesi ne olacaktır?

33. BÖLÜM
Babasını gören Doruk olayın şokunu üzerinden atamaz. Doruk ve Alp'in karşılaşmasına şahit olan Arif ise dehşete kapılmıştır. Sarp ve Arif cephesinde işler çığrından çıkarken, Sarp’ın yaşadığını öğrenen Arif ne yapacak? Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice ise kendi gerçeğiyle yüzleşecektir.

Kadın 36. bölüm 2. fragman izle! Sarp, çocuklarına kavuşacak mı? - Resim : 2

KADIN KONUSU
Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

OYUNCULARI
Bahar Çeşmeli - Özge Özpirinçci
Sarp Çeşmeli - Caner Cindoruk
Hatice Sarıkadı - Bennu Yıldırımlar
Şirin Sarıkadı - Seray Kaya
Jale Demir - Ece Özdikici
Musa Demir - Devrim Özder
Arif - Feyyaz Duman
Yeliz Ünsal - Ayça Erturan
Nisan Çeşmeli - Kübra Süzgün
Doruk Çeşmeli - Ali Semi Sefil

KÜNYESİ
YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM

CANER CİNDORUK - SARP
Caner Cindoruk, 17 Nisan 1980, Adana doğumlu Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Hayatı ve kariyeri
Caner Cindoruk, 17 Nisan 1980 yılında, Adana'da dünyaya geldi.Annesi Müşerref, babası ise iki kez Orhan Kemal Öykü Ödüllü öykü yazarı Zafer Doruk’tur. Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adında iki kardeşi de oyuncu olan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Amcası Erdal Cindoruk'ta tiyatro oyuncusudur. Cindoruk'un çocukluk yılları kuliste geçti. Ortaokulda, lisede, üniversite yıllarında sergilenen oyunlarında kendine hep bir sahne buldu. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İlk profesyonel rolüyse Fehim Paşa Konağı'ndaki Yusuf karakteri oldu. 1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. On yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul’a geldi. 2006 yılında, Beynelmilel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmde Özgü Namal ile birlikte rol aldı. 2008 yılında ise Kelebek filminde rol aldı. 2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk, 2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü. Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal'in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal'dır.

2012 yılında Ebru Özkan ile birlikte rol aldığı Pandaların Hikayesi adlı tiyatro oyununda oynadı. 2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi’nin Gergedan Mevsimi filminde Yılmaz Erdoğan, Beren Saat ve Monica Bellucci’yle oynadı. 2013 yılında Uğur Yücel, Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerle Aramızda Kalsın adlı dizide başrol oynadı. 2014 yılında yönetmenliğini Nesli Çölgeçen’in yaptığı Çalsın Sazlar adlı sinema filminde başrolleri Belçim Bilgin ve Engin Hepileri ile birlikte paylaştı.

2015 yılında Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in çektiği ve başrollerde Tuba Büyüküstün, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Devrim Yakut ve Canan Ergüder'le birlikte Dar Elbise adlı sinema filminde oynadı. Film 2016 yılı içerisinde vizyonda olacak.

Caner Cindoruk, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun yaptığı, başrolleri Nükhet Duru, Pelin Akil, Cezmi Baskın ve Kayhan Yıldızoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte paylaştığı İstanbulname adlı müzikalde Tulumbacı Eğrikapılı Ali rolünü canlandırmıştır.(2016)

2016 yılında yönetmenliğini Zeki Demirkubuz’un yaptığı Kor adlı sinema filminde Aslıhan Gürbüz ve Taner Birsel ile başrolleri paylaşan Caner Cindoruk başarılı oyunculuğuyla sinema eleştirmenlerinden tam not aldı. Cindoruk, yine 2016 yılında Gizem Karaca ile başrolleri paylaştığı İstanbul Sokakları adlı dizide yer aldı.

Filmografi
Sinema
2006 Beynelmilel
2008 Geç Gelen Bahar Ali
Kelebek Yusuf
2012 Elveda Katya Veli
Gergedan Mevsimi
Yabancı Ferhat
2014 Çalsın Sazlar Mahir
2016 Kor Cemal
Dar Elbise

Televizyon (Dizi)
2007 Kara Güneş Alişir
2008 Yaprak Dökümü Doktor Nazmi
2009 Hanımın Çiftliği Kemal
2011 Firar Nadir
2013 Ateş Altında Aşk
Aramızda Kalsın Civan
2016 İstanbul Sokakları Fırat
2016- Muhteşem Yüzyıl Kösem Silahtar Mustafa Paşa
2017 Kalk Gidelim
2017 Kadın Sarp/Alp

Tiyatro Oyunları
1998 Fehim Paşa Konağı
1999 Kuğular Şarkı Söylemez
2000 Ada
2001 Yalancı Aranıyor
2002 Soyut Padişah
Kaktüs Kumpanya
2004 Yeşil Papağan Limited
2005 Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı
2006 Komşu Köyün Delisi
Hayvan Çiftliği
2010 Uçurtmanın Kuyruğu
2011 Titanik Orkestrası
2012 Pandaların Hikâyesi
2016 Köpek, Kadın, Erkek

Yönettiği Tiyatro Oyunları
1999 Kuğular Şarkı Söylemez
2000 Ada
2005 Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı
2006 Hayvan Çiftliği

Müzikaller
2016 İstanbulname

Kadın 36. bölüm 2. fragman izle! Sarp, çocuklarına kavuşacak mı? ile ilgili etiketler kadın 36 bölüm 2. fragman izle sarp çocuklarına kavuşacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.