Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragman

Kadın dizisinin 33. bölümü Fox TV'de yayınlanacak. Yaz tatilinin bitimiyle ekrana dönmek için gün sayan dizinin yeni fragmanı kanal tarafından paylaşıldı. Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Fox TV'nin yeni sezon için gün sayan dizisi Kadın 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MED Yapım ile MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı ve başrollerini Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı “Kadın” dizisinin yeni sezon ilk bölüm 2. fragmanı merak edildi. Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragmanı izleme linki ve diziyle ilgili son bilgiler bu haberde bulunuyor.

Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragman

KADIN 33. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

KADIN 32. BÖLÜM ÖZETİ
Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragman - Resim : 2


KADIN 31. BÖLÜM ÖZETİ
Sarp ile görüşmek isteyen Enver çok büyük bir tehlikenin içine girmiştir. Sarp’ın yaşadığını Ceyda ve Yeliz’e söylemesi üzerine de Yeliz gerçeği Bahar’dan saklamak istemez. Suat ise elindeki Şirin kozunu en akıllıca şekilde kullanmaya karar verir ve onu Pırıl ile tanıştırır. Bunun üzerine ailesinden birine zarar gelmesini istemeyen Şirin, Suat ile iyi anlaşmak ister. Arif, Ceyda’nın cesaretlendirmesi üzerine duygularını Bahar’a itiraf eder. Arif’in söyledikleri karşısında şaşıran Bahar’ın ise bu itiraf sonucunda cevabı merak konusu...

KADIN 30. BÖLÜM ÖZETİ
Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir. Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Pırıl’ı sürekli tehdit eden Jülide, elinde güçlü bir koz olması için Bahar’ın yanına gider. Bundan şüphelenen Bahar’ın aklında ise bir soru işareti oluşur. Sarp hayatta mı?

Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragman - Resim : 3

KADIN DİZİSİ
Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, salı günleri 20.00'da FOX’ta yayınlanıyor.

KADIN DİZİSİ KÜNYE
YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM

Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragman - Resim : 4

Kadın 33.bölüm 2. fragman izle! Kadın 33. bölüm fragman ile ilgili etiketler Kadın 33.bölüm 2. fragman izle 33.bölüm yeni fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.