Kadın 22.bölüm fragmanı izle!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kadın 21.bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluştu. herkes tarafından büyük bir ilgi ile takip edilin dizi bu akşam ekranlara damgasını vurdu. Bahar, Şirin'in yaptıklarını öğrenince şaşırdı. Bahar öğrendiklerinden sonra Enver'in aynı evde kalmasını istemedi ve bunu çocuklara açıkladı. Çocuklar ise Enver dedelerinin gitmesini istemiyordu. Bahar artık çocukların kandırmak istemiyor. Gerilimin tavan yaptığı bölüm sonrası neler olacağı merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Kadın 22.bölüm fragmanı izle! Bahar kocasını görecek mi? Detaylar haberimizde...

Salı akşamlarının fenomen dizisi Kadın her hafta olduğu gibi hafta yayınlanan bölümünde izleyici şaşırttı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile büyük beğeni topluyor.Bahar hastalığından dolayı sakat kalma riski taşır. Diğer yandan Şirin ile Sarp'ın sevgili olduğunun düşünmesinden dolayı Şirin'in peşine düşer. Aynı zamanda kimseye güveni kalmayan Bahar Enver'in kendileri ile yaşamasını istemez. Enver ise her şeye rağmen Bahar'ı tek bırakmaz istemez. Pek çok sorunun yer aldığı bölüm sonrasında neler olacağı heyecanla bekleniyor. Kadın 22. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Bahar sakat kalacak mı? Sarp gerçekleri öğrenecek mi? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats_10

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Telefonda duyduğu şeyden sonra Şirin ile Sarp’ın sevgili olduğunu düşünen Bahar ne yapacağını bilemez ve Şirin’in peşine düşer. Bahar bu olaydan sonra herkese karşı güvenini de yitirmiştir. Pırıl, Bahar ve çocukların yaşadığını öğrendikten sonra ise Sarp ile beraber Amerika’ya dönmek için elinden geleni yapar. Enver, Bahar’ın ona karşı aldığı tavır yüzünden çok üzülür. Ama ne olursa olsun Bahar’ı yalnız bırakmamakta da kararlıdır. Hastalığı yüzünden sürekli ağrıları artmaya başlayan Bahar, sakat kalma riski ile de karşı karşıyadır.

KADIN 22.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

20.BÖLÜM ÖZETİ

Pırıl, Suat’ın evinde Jülide’yi gördükten sonra ne yapacağını bilemez. Hatice ise Şirin’i Bahar’a ilik vermek için ikna etmeye çalışmaktadır. Enver’in eve dönmemesini hazmedemeyen Şirin, ilik verme olayını kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapar. Ceyda, oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra kolay kolay toparlanamaz. Bahar’ın bu süreçte hastalığı yüzünden ağrıları iyice artmaya başlar. Belli etmek istemese de bu ağrılar onu çok zorlamaya başlamıştır. Musa’nın Jale ile yaşadığı ayrılık sürecinde ise bir planı vardır.

KONUSU

Kadın, FOX TV'de yayınlanan, başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindork ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisi. Dizi için daha önce anne rolünde Beren Saat'in yer alacağı söylenmiş ancak rolde Özge Özpirinçci yer almıştır. Orijinali "Woman" olan yönetmenliğini Yuji Sakamoto'nun yaptığı Japon dizisinden uyarlanmıştır.Eşi Sarp'ın ölümünden sonra hayata tutunmaya çalışan Bahar'ı ve çocukları Nisan ile Doruk türlü olaylar beklemektedir. Bahar hayat doludur ancak yaşadıkları karşısında zor bir sınav verecektir.

BAHAR ÇEŞMELİ KARAKTERİ

Küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır. Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır.

SARP ÇEŞMELİ KARAKTERİ

Dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar’ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar. Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp’ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir.

YELİZ ÜNSAL KARAKTERİ

Yeliz Bahar’ın işyerinden arkadaşıdır. Genç, güzel ve yüksek enerjili bu kadın Bahar gibi iki çocuğunu tek başına büyütmektedir.. Yeliz çok derin düşünmeyen, basit sorulara basit cevaplar vermekten yana biridir. Bahar’ın aksine sırtını dayayabileceği bir erkeğe ihtiyaç duyar.

JALE DEMİR KARAKTERİ

Jale tıp doktorudur. Kaymakamlıkta çalışan kocası Musa ve oğlu Bora (7) ile birlikte yaşar ama artık bu evlilikten ve bu hayattan kurtulmak istemektedir. Hayat koşuşturması içinde alamadığı uzmanlığı almak ve kendini mesleğine adamak ister. Hayatının aşkı Sinan’ın meşhur bir doktor olarak çalıştığı hastaneye tayin edilmesi ise bir başka beklenmedik gelişmedir.

kadin-21-2

KADIN 19.BÖLÜMDE OLDU?

Şirin’in yalanlarına daha fazla katlanamayan Hatice, Şirin ile ilgilenmemeye başlar. Bu durumdan rahatsız olan Şirin ise ne yapacağını bilemez. Her şey için Şirin’i suçlamaya başlayan Hatice, Şirin’in Bahar’a ilik vermesini ister. Bahar’dan nefret eden Şirin ise bunu asla kabul etmez. Jale, Bahar’ın hastalığının daha fazla ilerlememesi için de bir an önce bu ilik verme olayını halletmek istemektedir. Bahar’ın mahalleye dönmesi ise Arif ile Bahar’ı yakınlaştırmaya başlar...

KADIN 18.BÖLÜM ÖZETİ

Şirin’in son hamlesini kaldıramayan Bahar, çocukları da alıp eski evine döner. Amacına ulaşan Şirin ise bunun sonucunda hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kalır. Enver de Bahar ile beraber eski eve döner.

Arif, Bahar’ın iyiliği için dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevinir. Alp ise inandığı büyük yalanlara bir adım daha yaklaşmıştır. Enver’in Bahar ile gitmesini kabullenemeyen Şirin, Enver’in eve dönmesi için elinden geleni yapar. Hatice bir tesadüf sonucu Şirin ile ilgili bir gerçekle daha yüzleşir. Hatice’nin öğrendiği şeyden sonra Şirin’e tepkisi bu kez daha ağır olacaktır. Şirin tüm bu olanlardan sonra gerçekten iyileşecek mi? Yoksa yalanlarına devam mı edecek?

Kadın 22.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kadın 22bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.