Kadın 20.bölüm izle!

Ekranların sevilen dizisi Kadın 20. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Heyecanlı bölümleri ile her hafta reyting yarışında birçok yapımı ile geride bırakarak liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor. Dram dolu sahneleri izleyicileri hüzünlü anlar yaşatan dizide dün akşam Şirin'in Bahar'a ilik verip vermeyeceği beklendi. Bahar'a ilik nakli ihtiyacından dolayı Hatice Şirin'i ikna etmeye çalışıyor. Dün gece dizide nelerin yaşandığı herkes tarafından merak ediliyor. İşte Kadın 20.bölüm fragmanı izle? Dün akşam dizide neler oldu? Detaylar haberimizde....

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya gibi deneyimli oyuncu kadrosunun olduğu Kadın hayranlıkla izleniyor.Hikayesi ile başladığı ilk günden itibaren herkes tarafından büyük beğeni topluyor. Ceyda'nın oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığı sonrası toparlanamaz. Bahar'ın ilik nakli olması gerekiyor. Hatice ise Şirin'i, Bahar'a ilik vermeye ikna etmeye çalışır. Dün akşam yayınlanan bölümünde ekranlara damgasını vurdu. Peki dün akşam dizide neler oldu? Kadın 20.bölüm izle! Merak edilen sorularının cevapları detayları ile haberimizde...

20

KONUSU

Kadın, FOX TV'de yayınlanan, başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindork ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisi. Dizi için daha önce anne rolünde Beren Saat'in yer alacağı söylenmiş ancak rolde Özge Özpirinçci yer almıştır. Orijinali "Woman" olan yönetmenliğini Yuji Sakamoto'nun yaptığı Japon dizisinden uyarlanmıştır.Eşi Sarp'ın ölümünden sonra hayata tutunmaya çalışan Bahar'ı ve çocukları Nisan ile Doruk türlü olaylar beklemektedir. Bahar hayat doludur ancak yaşadıkları karşısında zor bir sınav verecektir.

Kadın 20.bölüm izle!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pırıl, Suat’ın evinde Jülide’yi gördükten sonra ne yapacağını bilemez. Hatice ise Şirin’i Bahar’a ilik vermek için ikna etmeye çalışmaktadır. Enver’in eve dönmemesini hazmedemeyen Şirin, ilik verme olayını kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapar. Ceyda, oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra kolay kolay toparlanamaz. Bahar’ın bu süreçte hastalığı yüzünden ağrıları iyice artmaya başlar. Belli etmek istemese de bu ağrılar onu çok zorlamaya başlamıştır. Musa’nın Jale ile yaşadığı ayrılık sürecinde ise bir planı vardır.

19.BÖLÜM ÖZETİ

Şirin’in yalanlarına daha fazla katlanamayan Hatice, Şirin ile ilgilenmemeye başlar. Bu durumdan rahatsız olan Şirin ise ne yapacağını bilemez. Her şey için Şirin’i suçlamaya başlayan Hatice, Şirin’in Bahar’a ilik vermesini ister. Bahar’dan nefret eden Şirin ise bunu asla kabul etmez. Jale, Bahar’ın hastalığının daha fazla ilerlememesi için de bir an önce bu ilik verme olayını halletmek istemektedir. Bahar’ın mahalleye dönmesi ise Arif ile Bahar’ı yakınlaştırmaya başlar...

KADIN 18.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in son hamlesini kaldıramayan Bahar, çocukları da alıp eski evine döner. Amacına ulaşan Şirin ise bunun sonucunda hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kalır. Enver de Bahar ile beraber eski eve döner.

Arif, Bahar’ın iyiliği için dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevinir. Alp ise inandığı büyük yalanlara bir adım daha yaklaşmıştır. Enver’in Bahar ile gitmesini kabullenemeyen Şirin, Enver’in eve dönmesi için elinden geleni yapar. Hatice bir tesadüf sonucu Şirin ile ilgili bir gerçekle daha yüzleşir. Hatice’nin öğrendiği şeyden sonra Şirin’e tepkisi bu kez daha ağır olacaktır. Şirin tüm bu olanlardan sonra gerçekten iyileşecek mi? Yoksa yalanlarına devam mı edecek?

BAHAR ÇEŞMELİ KARAKTERİ

Küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır. Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır.

SARP ÇEŞMELİ KARAKTERİ

Dört yıl önce bir vapur kazasında hayatını kaybetmiştir. Ama karısı Bahar’ın büyük aşkı ve anıları onu hikayenin en önemli karakterlerinden biri olarak hayatta tutar. Yakışıklı ve maceraperest bir genç olan Sarp’ın en büyük tutkusu dağcılıktır. Fotoğraf çekmek, dünyanın her yerinden müzik albümleri toplamak meraklı olduğu konulardır. Neşeli, şakacı, hayatı ciddiye almazmış gibi görünürken alttan alta her şeyi ciddiyetle sorgulayan biridir.

SERAY KAYA KİMDİR?

4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğan Seray Kaya, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu İsmet Üstekin'den de oyunculuk dersi aldı. Oyunculuğa 2012'de 'Huzur Sokağı' isimli diziyle başladı. 'Kocamın Ailesi' dizisindeki kırmızı şapkalı kız rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından 'Gülümse Yeter' dizisinde rol aldı. 'Kadın' dizisindeki rolü için resim dersleri almaktadır.

ozge

ÖZGE ÖZPRİNÇCİ

1 Nisan 1986’da İstanbul’da doğan Özge Özprinçci, ilkokul ve ortaokulu İstanbul’da tamamladı. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde okudu. Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. İlk olarak "Cesaretin Var mı Aşka" ve "Kavak Yelleri" dizilerinde yer alan oyuncu ardından Show Tv'de yayınlanan gençlik dizisi "Melekler Korusun"da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırdı. Sonra sırasıyla “Deli Saraylı” “Al Yazmalım” “Ağır Roman "Yeni Dünya” “Tatar Ramazan” “Aramızda Kalsın” ve “Aşk Yeniden” dizilerinde rol aldı. Özpirinçci, 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği "Veda" filminde Fikriye Hanım karakterini, "Anadolu Kartalları" filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i, 2014 yılında çekilen ‘’Karışık Kaset’’ filminde İrem karakterini canlandırmıştır. Ayrıca yönetmenliğini Mete Sözer’in yaptığı “Kayıp” adlı kısa filmde yer almıştır. 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Komedi Oyuncusu" ödülünü kazanmıştır. 2017 yılında ‘’Fi’’ adlı internet dizisinde Sıla karakterini canlandırdı. Son olarak başrollerini Buğra Gülsoy’la birlikte paylaştıkları “Acı Tatlı Ekşi” filminde yer almıştır. “Kadın” dizisinde Bahar karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

OYNADIĞI FİLMLER

Acı Tatlı Ekşi / Duygu / 2017
Karışık Kaset / İrem / 2014
Kayıp ( Kısa Film) / 2013
Anadolu Kartalları / Üsteğmen Ayşe Dinçer / 2011
Veda / Fikriye Hanım / 2010

OYNADIĞI DİZİLER

Kadın / Bahar / 2017
Fi (konuk oyuncu) / Sıla / 2017
Aşk Yeniden / Zeynep / 2015-2016
Aramızda Kalsın / Görkem / 2013-2014
Tatar Ramazan / Alin Terziyan / 2013
Ağır Roman "Yeni Dünya" / Zehir Ahu / 2012
Al Yazmalım / Asiye / 2011
Deli Saraylı / Dilruba / 2010
Melekler Korusun / İpek / 2008-2009
Cesaretin Var Mı Aşka / Ebru / 2008
Kavak Yelleri / Ada / 2007

Kadın 20.bölüm izle! ile ilgili etiketler Kadın 20bölüm izle dün akşam neler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.