Kadıköy'ün ardıdan Maltepe Belediyesi'ne rüşvet operasyonu: Kritik isimler gözaltında!

CHP'li Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet ağının Maltepe Belediyesi'ne de sıçradığının ortaya çıkmasının ardından Maltepe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Maltepe Belediyesi'nde görev yapan ve bazı eski belediye başkan yardımcılarının da aralarında olduğu şüpheliler gözaltına alındı.

CHP'li belediyelerdeki rüşvet ve yolsuzluk skandalları büyüyor.

Kadıköy Belediyesi çalışanlarının karıştığı büyük rüşvet skandalının ardından operasyonlar bu kez Maltepe'ye sıçradı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI GÖZALTINA ALINDI

Buna göre İstanbul'da Maltepe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Maltepe Belediyesi'nde görev yapan ve bazı eski belediye başkan yardımcılarının da aralarında olduğu şüpheliler gözaltına alındı.

Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Haydar B. ve Melih M. ile birlikte Özel Kalem Müdürü olduğu iddia edilen Umut P.'nin de gözaltında olduğu iddia edildi. Adreslerde aramalar devam ediyor.

 

 

Kadıköy'ün ardıdan Maltepe Belediyesi'ne rüşvet operasyonu: Kritik isimler gözaltında! ile ilgili etiketler Kadıköy Maltepe Gözaltı Rüşvet CHP Belediye İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.