Kadıköy'den manzaralar!

Koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig, geniş kapsamlı sağlık önlemleri alınarak yeniden başladı. SuperHaber ekibi, dün akşam Fenerbahçe-Kayserispor'un karşı karşıya geldiği anlarda Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu çevresine giderek futbol heyecanını anbean görüntüledi.

Her hafta milyonlarca insanın merakla beklediği Süper Lig'e, koronavirüs salgını sebebiyle 16 Mart'ta oynanan 26. haftanın son karşılaşması olan Antalyaspor-Sivasspor maçının ardından ara verildi. Futbol heyecanı, 87 günlük aranın ardından dün akşam çalışan ilk düdükle birlikte seyircisiz olarak yeniden başladı. Geniş kapsamlı sağlık önlemleri alınarak başlayan ilk karşılaşma İstanbul’da Fenerbahçe-Kayserispor ve İzmir’de Göztepe-Trabzonspor maçları oldu.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ile kameraman Uğur KaracaFenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu çevresine giderek stat dışında takımını destekleyen Fenerbahçe taraftarlarının heyecanını anbean görüntüledi.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Kadıköy'den manzaralar! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Fenerbahçe Kayserispor maç futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.