Kadıköy'de yılbaşı gecesi taciz iddiası!

Kadıköy'de yılbaşı gecesi sokakta yürüyen bir kadını taciz ettiği öne sürülen şüpheli yakalandı.

Kadıköy'de Hasanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda sokakta yürüyen bir kadın onu takip eden kimliği belirsiz bir kişi tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia etmişti.

Kadıköy'de yılbaşı gecesi taciz iddiası!

KOŞARAK UZAKLAŞMIŞTI

Şüphelinin genç kadını takip etmesi ve olay yerinden koşarak kaçması güvenlik kameralarına da yansımıştı. Şüpheli, kadının çığlıkları üzerine olay yerinden koşarak uzaklaşmış ve kadın olayın ardından polise giderek şikayette bulunmuştu. Olay hakkında soruşturma başlatan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kadıköy'de yılbaşı gecesi taciz iddiası! - Resim : 2

9 GÜN SONRA YAKALANDI

Polis ekipleri, 68 güvenlik kamerasını inceledikten sonra şüphelinin kimliğini kameralardan tespit etti. Şüpheli dün akşam saatlerinde Kadıköy, Fikirtepe'de Özbey Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kadıköy Aile ve Kadın Koruma Birimi ekiplerince yakalanan şüpheli Fatih K. , taciz edildiği iddia edilen S.Y. tarafından da teşhis edildi.

Gözaltına alınan şüpheli Fatih K.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.   

Kadıköy'de yılbaşı gecesi taciz iddiası! - Resim : 3

Kadıköy'de yılbaşı gecesi taciz iddiası! ile ilgili etiketler cinsel taciz Yılbaşı Kadıköy taciz polis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.