Kadıköy’de yaşlı kadına bakıcı şiddeti!

Kadıköy’deki bir evde bakıcı olarak çalışan Özbekistan uyruklu kadının, yaşlı kadına yaptığı sözlü ve fiziki saldırının görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı. Pencereye çıkan yaşlı kadının, ‘burada beni dövüyorlar’ diyerek yardım çığlıklarının yer aldığı videoyu izleyenler dehşete düştü.

Edinilen bilgiye göre, kan donduran olay geçtiğimiz günlerde Kadıköy Göztepe’de meydana geldi. Birlikte yaşadığı yaşlı kadına, fiziksel şiddet uygulayan Özbekistan uyruklu olduğu ileri sürülen kadın bakıcı, cinsel içerikli sözlü tacizlerde bulundu.

BAKICININ ARKADAŞI OLAYI CEP TELEFONUNA KAYDETMİŞ

Bakıcının bir arkadaşının cep telefonu kamerasına kaydettiği görüntülerde, yabancı uyruklu bakıcının yaşlı kadına cinsel içerikli sözlü tacizde bulunduğu da görülüyor. Görüntülerde, emniyet güçlerine giderek şikayetçi olacağını ve ayağındaki yara izlerini göstereceğini söyleyen yaşlı kadına, bakıcının ‘ne polisi ya jandarmaya göster’ diyerek dalga geçtiği yer alıyor.

Yaşlı kadına terlik fırlatan yabancı uyruklu bakıcının yer aldığı videoda, pencereye çıkan yaşlı kadının “burada beni dövüyorlar” diyerek yardım çığlığı attığı görülüyor.

İHA

 

 

 

Kadıköy’de yaşlı kadına bakıcı şiddeti! ile ilgili etiketler Kadıköy yaşlı kadın bakıcı şiddeti bakıcı yaşlı kadına darp

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.