Kadıköy'de sonucu son dakika penaltısı belirledi!

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi dördüncü hazırlık maçını Hollanda temsilcisi Feyenoord’la yapıyor. Saat 21.00'da Ülker Stadyumunda başlayan karşılaşmada sarı lacivertlilerin eski oyuncu Robin Van Persie de forma giydi. Karşılaşma iki takımın her iki yarıda buldukları gollerle 3-3 sona erdi.

Fenerbahçe Feyenoord karşılaşmasında ilk yarı oynanıyor. Sarı lacivertliler Kadıköy'de ağırladıkları Hollanda temsilcisi karşısında ilk yarım saatte 3-0 öne geçti. 33. dakikada Giuliano ile bir de penaltı kaçıran sarı lacivertliler ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ise genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele devam eden Fenerbahçe, önce 87 ve 89. dakikalarda Feyenoord'un gollerine engel olamadı. Sonucu ise hakem Arda Kardeşler'in çaldığı son dakika penaltısı belirledi. Hollanda ekibi Berghuis'in ayağından bulduğu penaltı golü ile eşitliği sağladı. 

FENERBAHÇE 3-3 FEYENOORD 

Gol: Dk. 7 Eljif Elmas, Dk. 14 Giuliano de Paula (Penaltıdan), Dk. 18 Mathieu Valbuena (Fenerbahçe)

87. dakika Steven Berghuis, 89. dakika Jens Toornstra 90+5 Steven Berghuis (Penaltıdan) (Feyenoord)

Kaçan Penaltı: Dk. 33 Giuliano de Paula (Fenerbahçe)

Stat: Ülker
Kanal: Spor Smart

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Barış Alıcı, Eljif Elmas, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Giuliano de Paula
Teknik Direktör: Phillip Cocu

Feyenoord: Bijlow, St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Malacia, Wehrmann, Toornstra, Vilhena, Berghuis, Robin van Persie, Larsson
Teknik Direktör: Giovanni van Bronckhorst

Sarı-lacivertli takım, yeni sezonda ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Sezonu İstanbul’da açan ve ilk hazırlık maçını İstanbulspor’la oynayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. İsviçre’de 10-18 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği kampta İsviçre 2. Lig ekibi Lozan’la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’ı ise 3-0’la geçti.

VAN PERSİE DE OYNADI

Öte yandan Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Robin van Persie, ayrılığından sonra ilk kez sarı-lacivertli takıma karşı mücadele etti. Geçen sezonun devre arasında Feyenoord’a transfer olan Van Persie, sarı-lacivertli takımda 2,5 sezon forma giymişti. Hollandalı futbolcu, attığı 36 golden çok yaşadığı sakatlıklar ve aldığı ücretle gündeme gelmiş, zaman zaman taraftarların protestosuyla karşılaşmıştı.

Kadıköy'de sonucu son dakika penaltısı belirledi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Feyenoord ülker stadı Robin Van Persie
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.