Kadıköy’de olağanüstü önlemler alındı!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak dev derbi öncesi Kadıköy'de olağanüstü tedbirler alındı.

Şükrü Saracoğlu stadına çevre yolundan gelen istikamet 17.00 itibariyle tamamen trafiğe kapatıldı. Spor şube ve çevik kuvvet ekipleri, yolun iki yönünde de tedbir aldı. Güvenlik güçleri hem yol hem de köprü üstünde hiç bir taraftarın beklemesine izin vermedi. Galatasaray’ın gelişi için yüzlerce polis düzen aldı. Galatasaray taraftarları ve takımının stada giriş yapacağı bölgede kuş uçurtulmadı.

Galatasaray taraftarlarını taşıyan otobüsler 17.05 sularında stada getirildi. Güvenlik kordonu ve son bilet kontrolü ile aramaların ardından sarı-kırmızılar tribüne sokuldu. Gelinen noktada otobüslerden erken inmek isteyen Galatasaraylı taraftarlar ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Uzaktan da olsa Fenerbahçeli taraftarlar seslerini duyurup tezahürat ederken, Galatasaraylı taraftarlar otobüsten indikçe tezahüratlarda bulundular.

Kadıköy’de olağanüstü önlemler alındı! ile ilgili etiketler Kadıköy Derbi ŞÜkrü saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.