Kadıköy'de motosikletli dehşeti! Kaskıyla araca dakikalar boyunca vurdu!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde motosiklet sürücüsü ve otomobil sürücüsü arasında hareketli anlar yaşandı. Motosiklet sürücüsü trafikte kendisini sıkıştıran sürücüye öfkelenerek saldırdı. Kaskıyla sürücünün arasına dakikalarca vuran motosikletlinin o anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Kadıköy, Bağdat Caddesinde kasklı sürücü dehşet saçtı!

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ SIKIŞTIRINCA TARTIŞMA BAŞLADI

İddiaya göre, trafikte ilerleyen bir otomobil sürücüsü, aynı istikamette ilerleyen motosiklet sürücüsünü sıkıştırdı. İki sürücü trafiğin ortasında tartışmaya başladı. Öfkeli motosiklet sürücüsü hırsını alamayınca sürücünün yanına giderek kapısını açtı.

 

KASKIYLA DEFALARCA VURDU

Daha sonra ise kendisini sıkıştıran sürücünün arabasına kaskıyla defalarca vurdu. Trafikte dehşeti yaşayan otomobil sürücüsü, son anda aracının kapısını kapatarak saldırgandan kurtuldu. Motosiklet sürücüsü çevredeki vatandaşların araya girmesiyle saldırıya son verdi.

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

O anları ise başka sürücü cep telefon kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde ise motosiklet sürücüsünün "Beni mi öldüreceksin, Beni mi öldüreceksin" diyerek kaskıyla otomobile vurduğu görülüyor.

 Kadıköy'de motosikletli dehşeti! Kaskıyla araca dakikalar boyunca vurdu! - Resim : 3

Kadıköy'de motosikletli dehşeti! Kaskıyla araca dakikalar boyunca vurdu! ile ilgili etiketler Kadıköy Motosiklet Otomobil Sürücü kask

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.