Kadıköy'de izinsiz yürüyüş yapan HDP'lilere polis müdahalesi!

Kadıköy'de Suruç saldırısının 4. yıl dönümü dolayısı ile oturma eylemi yapan HDP milletvekillerinin de aralarında olduğu gurup izinsiz yürüyüş yapmak isteyince polis biber gazı ile müdahale etti. Kadıköy Kaymakamlığı yaşanan arbedede 6 polisin yaralandığını, 27 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Plastik mermi kullanıldığına ilişkin iddialara da cevap verildi.

Suruç saldırısının 4. yıldönümü için Kadıköy Halitağa'da oturma eylemi düzenlendi.

Suruç ailelerinin oturma eylemi sonrasında, grup Kadıköy Süreyya Operası önünde yapılacak açıklama için yürüyüşe geçti.

Toplu yürüyüş için izin alınmadığını belirten polis grubun önüne kesti.

HDP Milletvekili Murat Çepni, HDK Eş Sözcüleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sedat Şenoğlu'nun ön sıralarda bulunduğu grup polisin uyarısına rağmen yürümeye devam edince güvenlik güçleri biber gazı ile müdahale etti.

Yaşanan olaylara ilişkin Kadıköy Kaymakamlığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, yaşanan olaylar sırasında 6 polisin yaralandığı, 27 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Sosyal medyada polisin plastik mermi kullandığı yönündeki iddiala da cevap verilen açıklamada, "Emniyet birimlerimizin envanterinde kesinlikle plastik mermi bulunmamaktadır" denildi.

Kadıköy'de izinsiz yürüyüş yapan HDP'lilere polis müdahalesi!

Kadıköy'de izinsiz yürüyüş yapan HDP'lilere polis müdahalesi! ile ilgili etiketler HDP Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.