Kadıköy’de ehliyetsiz ve alkollü sürücü sabaha karşı dehşet saçtı!

İstanbul Kadıköy E-5 Karayolu yan yolda ilerleyen ehliyetsiz ve alkollü sürücü adeta dehşet saçtı. Sürücünün hakimiyetinden çıkan otomobil durakta yolcu almakta olan özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Otomobil içerisinde sıkışan sürücü yaralandı.

Kaza 06.40 sıralarında Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi D-100 Karayolu yan yol Ankara istikametinde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre; aşırı hızlı ve alkollü olduğu anlaşılan Ersin Damar yönetimindeki 34 EOA 729 plakalı otomobil kontrolden çıkarak durakta yolcu almak için bekleyen 34 RB 9849 plakalı İETT’ye bağlı özel halk otobüsüne arkadan çarptı.

Kadıköy’de ehliyetsiz ve alkollü sürücü sabaha karşı dehşet saçtı!

Çarpmanın etkisi ile otomobilin motor kısmında yanma meydana geldi. Otomobil sürücüsü Ersin Damar otomobil içinde sıkıştı. Durakta bekleyen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye araç içinde sıkışan sürücü Ersin Damar’ı sıkıştığı yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Otomobil sürücüsü olay yerinde bulunan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri yaşanan kazadan dolayı olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Yol bakım ekipleri araçtan boşalan akaryakıtı kumlama ile temizledi. Kazaya karışan otomobil olay yerinden çekici yardımı ile kaldırıldı.

HEM ALKOLLÜ HEM DE EHLİYETSİZ SÜRÜCÜYE TOPLAMDA 4 BİN 32 TL CEZA

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otomobil sürücüsü Ersin Damar'ın ehliyetsiz ve alkollü olduğu anlaşıldı. Ehliyetsiz araç kullanmadan 2 bin 693 TL alkollü araç kullanmadan bin 339 TL cezai işlem uygulandı.

Kadıköy’de ehliyetsiz ve alkollü sürücü sabaha karşı dehşet saçtı! ile ilgili etiketler Kadıköy kaza İstanbul Otobüs alkollü sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.