Kadıköy'de dehşet! Cezaevinden çıktı annesi ile eşini öldürdü...

Kadıköy’de, cezaevinden yeni çıktığı belirtilen bir kişi, çiçekçilik yapan annesi ile eşini silahla vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan iki kadın kurtarılamadı...

Olay, saat 18.00 sıralarında Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde yaşandı.

Emniyet yetkililerinin verdiği bilgiye göre, cezaevinden yeni çıkan Tahsin Yüksekova(38), cadde üzerinde çiçekçilik yapan eşi Seyhan Yüksekova(37)'nın bulunduğu dükkan önüne gelerek onunla tartışmaya başladı.

Tahsin Yüksekova, bu sırada silahını çekerek eşi Seyhan Yüksekova'ya bir kaç el ateş etti. Seyhan Yüksekova yere yığılırken, Tahsin Yüksekova bu kez aynı cadde üzerinde yine çiçekçilik yapan annesi Zülfiye Yüksekova'ya da kurşun yağdırdı. Tahsin Yüksekova, Bostancı istikametine giden dolmuşa binerek olay yerinden kaçtı.

Kadıköy'de dehşet! Cezaevinden çıktı annesi ile eşini öldürdü...

Saldırının bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralı iki kadını ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Ancak her iki kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Kadıköy'de dehşet! Cezaevinden çıktı annesi ile eşini öldürdü... - Resim : 2

Olay yerinden çevre güvenliği alarak inceleme yapan polis ekipler, Tahsin Yüksekova'yı yakalamak için operasyonlarını da sürdürüyor.

Şüpheli Tahsin Yüksekova'nın cinayet, kasten yaralama, tehdit ve hakaret, ruhsatsız silah taşıma suçlarından sabıkalı olduğu ve cezaevinden yeni çıktığı ifade edildi.

Kadıköy'de dehşet! Cezaevinden çıktı annesi ile eşini öldürdü... ile ilgili etiketler polis Kadıköy silah çiçekci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.