Kadıköy'de Boğaziçi eylemi!

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protestolar bugün de devam etti. Boğaziçi'nde sabah başlayan protestolar akşam saatlerinde Kadıköy'de devam etti. SuperHaber, yaşananları anbean aktarmayı sürdürüyor...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

 Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı öğrenciler, Prof. Dr. Melih Bulu'nun üniversiteye rektör olarak atanmasına karşı protesto eylemi başlattı Kimi zaman provokatörlerin kışkırtmasıyla büyüyen eylemler, bugün de devam etti.

Olayları yerinden takip eden SuperHaber, yeni ayrıntılara ulaştı. Edinilen bilgiye göre bugün birer ikişer üniversiteye giren öğrenciler içeride toplandı.İçeride kısa bir açıklama yapan öğrencilerin yeni bir eylem hazırlığında olduğu öğrenildi.

YENİ EYLEM ÇAĞRISI

Öğrencilerin saat 15.00 gibi Bebek kapısından çıkarak Beşiktaş'a gideceği, ve buradaki gösterilerini 16.00'da Kadıköy'de devam edecekleri belirtildi.

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi!

KADIKÖY'DEKİ EYLEME CHP'DEN DESTEK

Çağrı sonrası harekete geçen öğrenciler Kadıköy'de toplandı. Öğrencilere CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP'nin ilk başörtülü Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç'ın da destek verdiği görüldü.

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! - Resim : 2

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! - Resim : 3

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! - Resim : 4

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! - Resim : 5

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! - Resim : 6

ÜNİVERSİTEYE GİREN HERKES KAYDA ALINIYOR

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü üniversite girişine bir kamera koyup okula giriş yapan herkesi kayıt altına almaya başladı.

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! - Resim : 7

YABANCI BASINDAN BÜYÜK İLGİ

Öte yandan, üniversite girişinde nöbet tutan yabancı basının olaylara ilgisinin bugün de yoğun bir şekilde sürdüğü görüldü.

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! - Resim : 8

 

Kadıköy'de Boğaziçi eylemi! ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci protesto polis Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.