Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dehşet! Eli bıçaklı yolcu kadına saldırdı

İstanbul'da, Kadıköy - Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada, erkek elindeki bıçakla kadına saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Tüyler ürperten saldırı Kadıköy- Tavşantepe metrosunda yaşandı. İstanbul'da, Kadıköy yönüne doğru ilerleyen metro, Bostancı Durağında beklediği sırada, bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dehşet! Eli bıçaklı yolcu kadına saldırdı

Elinde bıçak olan erkek, etrafa küfürler savurarak önce kadının üzerine yürüdü ardından trenden indi. Daha sonra küfürler ederek tekrar trene binen kişi, elindeki bıçağı tartıştığı kadına doğru sallayarak, yanına çağırdı.

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dehşet! Eli bıçaklı yolcu kadına saldırdı - Resim : 2

Küfürler eşliğinde tehdit ederek, "Suratını keserim senin" dedi. Saldırgan daha sonra tren kapılarının kapanmasıyla gözden kaydoldu. O anlar trende bulunan diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

DHA

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dehşet! Eli bıçaklı yolcu kadına saldırdı ile ilgili etiketler İstanbul metro kadına şiddet Tehdit Kadıköy- Tavşantepe metrosu bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.