Kadıköy semalarında uçan daire görüldü mü?

Uzaylıların kullandığı araç olarak bilinen uçan daire, İstanbul’da yine ortaya çıktı. Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan, cep telefonu ile bugün Kadıköy’de havada bir cisim görüntüledi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul depreminin yaklaştığı iddiaları ve uzaylıların son günlerde İstanbul’a geldikleri konuşulurken ilginç bir gelişme yaşandı.

Kadıköy semalarında uçan daire görüldü mü?

KADIKÖY’DE UÇAN DAİRE

Uzaylıların kullandığı araç olarak bilinen uçan dairenin, İstanbul’da yine ortaya çıktığı iddia edildi. Uzaylı ve uçan daire uzmanı Kuzey Atacan, cep telefonu ile bugün havada bir cisim görüntüledi.

Kadıköy semalarında uçan daire görüldü mü? - Resim : 2

KARAKÖY İSTİKAMETİNE DOĞRU GİTTİ

Kadıköy semalarında saat:12:40’da, denizden yaklaşık 1 feet yükseklikte, uçan bir cismi gören Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan, cep telefonu ile görüntü çekmeyi başardı. Kuzey Atacan’ın, Kadıköy üzerinde denize yakın yerde çektiği cismin, Karaköy’e hızla gittiği görülüyor.

Kadıköy semalarında uçan daire görüldü mü? ile ilgili etiketler UFO Kadıköy uçan daire UFO heyecanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.