Kadıköy Salı pazarı nerede? Kadıköy Salı pazarına nasıl gidilir?

Kadıköy Salı pazarı nerede sorusuna yanıt arayan vatandaşlar uzun yıllar süresince İstanbul’un en eski pazarlarından birisi olarak kurulan ve pek çok kişi tarafından rağbet gören bir alış veriş noktasıdır. Sosyal medya hesapları üzerinden de sıkça paylaşılan Kadıköy Salı pazarına nasıl gidilir? İşte, Kadıköy Salı Pazarı konumu…

İstanbul’un en eski pazarları arasında gösterilen ve hem alışveriş merakı hem de nostaljiyi aynı anda yaşamak isteyenlerin uğrak noktalarından birisi olan Kadıköy Salı pazarı, çok eskilere dayanan tarihi ile insanlar tarafından mesire alanı olarak da kullanılmıştır.

Kuşdili’nde yer alan Kadıköy Salı pazarı, daha sonrasında belediye meclisi tarafından alınan karar neticesinde farklı bir alana taşındı. Bunun en büyük sebepleri arasında ise Salı pazarına olan ilginin fazla olması ve pazar alanında yaşanan trafik ve park sorunu ile birlikte mahalle sakinlerinin rahatsızlık duymasıydı.

Kadıköy Salı pazarı isminden de anlaşılacağı gibi sadece Salı günleri değil ayrıca Cuma günleri de vatandaşa hizmet vermektedir. Salı günü bu pazara gidenler daha çok sebze ve meyve ağırlıklı tezgahlar ile karşılaşmaktadır. Birbirinden renkli kumaşların satıldığı çanta ve tekstil malzemelerinde indirimin döndüğü Kadıköy Salı pazarında 30 senelik esnafları bile görmem mümkündür.

KADIKÖY SALI PAZARI NEREDE?

Kadıköy Cuma Pazarı; Hasanpaşa, Uzunçayır Cd. 50/2, 34722 Kadıköy/İstanbul adresinde yer almaktadır.

Kadıköy Salı pazarı nerede? Kadıköy Salı pazarına nasıl gidilir?

KADIKÖY SALI PAZARINA NASIL GİDİLİR?

Kadıköy Salı pazarına otobüs, Marmaray, Metro ve Minibüs/Dolmuş ile gidilebilir.

Otobüs: 130Ş, 15BK, 19E, 251, 252.
Tren: MARMARAY.
Metro: M4
Minibüs/Dolmuş: DOLMUŞ: D-61, DOLMUŞ: C-50

KADIKÖY SALI PAZARI KONUMU

Kadıköy Salı pazarı nerede? Kadıköy Salı pazarına nasıl gidilir? ile ilgili etiketler Kadıköy salı pazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.