Kadıköy Cuma pazarı nerede? Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir?

Kadıköy Cuma pazarı nerede sorusuna yanıt arayan vatandaşlar uzun yıllar süresince sosyete pazarı olarak kurulan ve pek çok kişi tarafından rağbet gören bir alışveriş noktasıdır. Sosyal medya hesapları üzerinden de sıkça paylaşılan Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir? İşte, Kadıköy Cuma Pazarı konumu…

İstanbul’un en eski pazarları arasında gösterilen daha önceden de Salı günleri de kurulan ve halk arasında sosyete pazarı olarak bilinen Kadıköy Cuma pazarı gidilip görülmesi yerlerden bir tanesidir. Ucuzluğun adresi olan Kadıköy Cuma pazarı, İstanbul’da sosyete pazarları arasında en çok tercih edilen alışveriş noktalarından sadece bir tanesidir.

Kadıköy Cuma pazarında sebze ve meyvenin yanı sıra; perde, halı, kıyafet, çanta ve hatta kumaş bile satılmaktadır.

KADIKÖY CUMA PAZARI NEREDE?

Kadıköy Cuma Pazarı; İstanbul Medeniyet Üniversitesi kampüsünün hemen yanında Dumlupınar D100 Karayolu üzerinde yer almaktadır.

Kadıköy Cuma pazarı nerede? Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir?

KADIKÖY CUMA PAZARINA NASIL GİDİLİR?

Kadıköy Cuma pazarına otobüs, Marmaray, Metro ve Minibüs/Dolmuş ile gidilebilir.

Otobüs: 130Ş, 15BK, 19E, 251, 252, 9K.
Tren: MARMARAY.
Metro: M4, M5.
Minibüs/Dolmuş: DOLMUŞ: D-61, DOLMUŞ: D-63A

KADIKÖY CUMA PAZARI KONUMU

Kadıköy Cuma pazarı nerede? Kadıköy Cuma pazarına nasıl gidilir? ile ilgili etiketler Kadıköy Cuma Pazarı sosyete pazarı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.