Kadıköy Belediyesi dairesini mühürledi: Milli basketbolcu Merve Aydın isyan etti

CHP'li Kadıköy Belediyesi, Galatasaray'da forma giyen Milli basketbolcu Merve Aydın'ın dairesini mühürledi. Merve Aydın kararın hukuksuz olduğunu belirterek belediyeye isyan etti. Milli sporcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tarafına herhangi bir tebligat yapılmadığını, barınma haklarına tecavüzde bulunulduğunu söyledi.

Kadıköy Belediyesinin, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Merve Aydın'ın dairesini mühürlediği ortaya çıktı.

Milli sporcu Merve Aydın; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, herhangi bir tebligat yapılmadığını, sokakta kaldığını söyledi.

'5 GÜNDÜR EVİME GİREMİYORUM'

Aydın, "Kadıköy Belediyesi'nin usulsüz ve hukuka aykırı mühürleme işlemi yüzünden 5 gündür evime giremiyorum" dedi.

Kadıköy Belediyesi ise yaptığı incelemede; projeye aykırı bölümler tespit edildiğini, tutanak tutulduğunu ve dairenin boş olması nedeniyle mühürlendiğini savundu.

MAHKEMEDEN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI

İstanbul 13. İdare Mahkemesi, Merve Aydın'ın Kadıköy Belediye Başkanlığı hakkında mühürleme işleminin iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle açtığı davada, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

AYDIN: KADIKÖY BELEDİYESİ'NİN EVİMİ MÜHÜRLEME İŞLEMİ USULSÜZ VE HUKUKA AYKIRI

Basketbolcu Merve Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine ait dairenin Kadıköy Belediyesi tarafından usulsüz mühürlendiğini öne sürdü.
Merve Aydın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından şu açıklamada bulundu:

"Kadıköy Belediyesi'nin usulsüz ve hukuka aykırı mühürleme işlemi yüzünden 5 gündür evime giremiyorum. 22 Ocak günü antrenmandan döndüğümde kapımın Kadıköy Belediyesi tarafından hiçbir tutanak, idari karar ve zapt olmaksızın mühürlenmesi yüzünden bu karlı hava dışarıda kalmak zorunda bırakıldım."

Kadıköy Belediyesi dairesini mühürledi: Milli basketbolcu Merve Aydın isyan etti ile ilgili etiketler kadıköy belediyesi milli basketbolcu merve aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.