Kaderin Cilvesine Bak! Hadise Bir Yıl Önce Söylemiş, Mehmet Dinçerler Alkışlamıştı! Aynı Sebepten Boşanıyorlar

Son günlerin en çok konuşulan magazin konusu şüphesiz şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanması davası oldu. Tabi bir de Şeyma Subaşı'nın pudra şekeri mevzusu var. Ancak Hadise'nin geçtiğimiz yıl Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı bir açıklama dikkat çekici bulundu. O gün Hadise konuşmuş, Mehmet Dinçerler ise alkışlamıştı. 

Kaderin cilvesine bakın ki Hadise ve Mehmet Dinçerler'in başanma davası bu konuşmayla yakından ilgiliydi. Geçtiğimiz yıl Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan ve yaptığı konuşmada, “Bu ödülü hayatı kısıtlanmış tüm kadınlar adına alıyorum" açıklamasına yer veren Hadise, aynı kısıtlama gerekçesiyle eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. 

Mehmet Dinçerler'in boşanma davası sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da magazin gündemini kesmedi. Çiftin arasında geçen her detay sosyal medyanın gündemine yerini aldı. 

ALTIN KELEBEK AÇIKLAMASI GERÇEK OLDU!

Kaderin Cilvesine Bak! Hadise Bir Yıl Önce Söylemiş, Mehmet Dinçerler Alkışlamıştı! Aynı Sebepten Boşanıyorlar

Hadise'nin bundan tam bir sene önce Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı ödül konuşması adeta gerçek oldu. Aldığı ödülü hayatı kısıtlanmış tüm kadınlar adına aldığını söyleyen Hadise, bir sene sonra yine aynı nedenden dolayı büyük aşk yaşadığı eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. Öyle ki ünlü şarkıcının takipçileri, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda Hadise'nin bu güçlü duruşuna hayranlıklarını dile getirdi.

Kaderin Cilvesine Bak! Hadise Bir Yıl Önce Söylemiş, Mehmet Dinçerler Alkışlamıştı! Aynı Sebepten Boşanıyorlar

Boşanma dilekçesinde, ""Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denildi.

HADİSE NE DEMİŞTİ?

Ünlü şarkıcı geçtiğmiz yıl yaptığı ödül konuşmasında, “Öpmek, sarılmak bu dünyanın en doğal duygularıdır. O yüzden bu yasaklamalar çok saçma. Benim yerimde bir erkek olsaydı bu tepkileri almazdı.. Müzik ve sanat özgürlüktür ve ben her zaman böyle devam edeceğim. Hiçbir zaman susmadım. Biz kadınlar hep aynı savaşı veriyoruz. Hayatları kısıtlanmış tüm kadınlara gelsin bu ödül." demişti.

Kaderin Cilvesine Bak! Hadise Bir Yıl Önce Söylemiş, Mehmet Dinçerler Alkışlamıştı! Aynı Sebepten Boşanıyorlar ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.