Kaderin böylesi! Otostopla bindiği otomobil kaza yapınca öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, otomobilin üstgeçit bariyerine çarptığı kazada Fatma Tavuş yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybeden Tavuş'un yanındaki bir kişi ile birlikte otostop yaparak otomobile bindiği ortaya çıktı.

Alanya'dan Antalya'ya doğru ilerleyen Kırgız uyruklu Ramzan I. yönetimindeki 07 AAG 421 plakalı otomobil, önceki gün sabaha karşı Sorgun Mahallesi D-400 karayolu otogar kavşağı üstgeçidi girişinde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyere çarptı.

Kaderin böylesi! Otostopla bindiği otomobil kaza yapınca öldü

Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan Ramzan I., İ.K. ve Fatma Tavuş yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında yaralılar çeşitli hastanelere götürüldü. Fatma Tavuş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı, diğer yaralıların durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Fatma Tavuş ile İ.K.'nın, Ramzan I.'nın kullandığı araca otostop yaparak bindiği öğrenildi. Yaralılardan İ.K.'nin üzerinden kurusıkı tabanca çıktığı da kaydedildi.

DHA

Kaderin böylesi! Otostopla bindiği otomobil kaza yapınca öldü ile ilgili etiketler Antalya kaza otostop
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.