Kaderimin Oyunu'nun Asiye'si Öykü Kareyel'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı

2020 yılında Netflix'te yayınlanan Bir Başkadır dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren, Star TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisiyle yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapan 31 yaşındaki oyuncu Öykü Karayel'den kötü haber geldi. Can Bonomo ile mutlu evliliğinden Roman adında bir oğlu olan oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

2020’de Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide hayat verdiği Meryem karakteriyle çok ses getiren oyuncu, televizyon dizilerine ise bir süre ara vermişti. Oğlu Roman'ı kucağına aldıktan sonra setlere geri dönen ve Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakterini canlandıran güzel oyuncu Öykü Karayel'in koronavirüs testi pozitif çıktı.


ÖYKÜ KARAYEL'İN KARANTİNADA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile evlenen ve geçtiğimiz Nisan ayınca oğlu Roman'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Öykü Karayel’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Kaderimin Oyunu'nun Asiye'si Öykü Kareyel'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı

Sarp Apak, Akın Akınözü'nün başrolünde olduğu Kaderimin Oyunu dizinin beşinci bölümüne bir hafta ara verilmesinin nedeninin de bu olduğu anlaşıldı. Karantinada olan ve karantina sürecinin sonuna yaklaşan Karayel'in yeniden setlere döneceği ve dizi çekimlerine kaldığı yerden devam edileceği öğrenildi.

 

 

 

Kaderimin Oyunu'nun Asiye'si Öykü Kareyel'den kötü haber! Koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Öykü Karayel Can Bonomo kaderimin oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.