Kaderimin Oyunu nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Kaderimin Oyunu, hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosuyla izleyencisinin karşısına çıkıyor. Peki Kaderimin Oyunu dizisi nerede çekiliyor? İşte, Kaderimin Oyunu dizi konusu ve oyuncu kadrosu…

Yeni sezonun başlaması ile birlikte yeni yapımlarda ekranlardaki yerlerini almaya devam ediyor. Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün, yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak'ın üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu, 3 Aralık Cuma akşamında yeni yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Hercai'nin yıldızı Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral'ın yer aldığı NGM Medya imzalı Kaderimin Oyunu dizisi, üvey annesi tarafından büyütülen Asiye ile Cemal'in hikayesini konu alıyor.

Kaderimin Oyunu nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Kaderimin Oyunu Oyuncu Kadrosu

• Asiye – Öykü Karayel
• Cemal – Akın Akınözü
• Mahir – Sarp Apak
• Helin – Meriç Aral
• Zahide – Esra Dermancıoğlu
• Harun – Müfit Karacan
• Nedret – Ülkü Duru
• Raci – Kaan Çakır
• Nergis- Iraz Akçam
• Uğur- Yıldırım Özcan

Kaderimin Oyunu Konusu Nedir?

Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur.

Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir.

Kaderimin Oyunu nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağı'na sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.

Kaderimin Oyunu Nerede Çekiliyor?

Kaderimin Oyunu dizisi Amasya ve İstanbul'da çekiliyor. Çekimleri Amasya’da başlayan ve İstanbul’da devam edecek.

Kaderimin Oyunu nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Star TV kaderimin oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.