Kaderimin Oyunu Mahir Gerçek Aşkı Zuhal'de Buluyor! Kaderimin Oyunu 12. Bölüm Fragmanı

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Kaderimin Oyunu 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Asiye kendisini terk edip yıllarca aramayan Cemal'i tercih etti. Bu arada kendisine korup kollayan Mahir'in aşkını reddetti. Öte yandan Mahir gerçek aşkı diziye yeni katılan Zuhal ile buluyor. İşte Kaderimin Oyunu yeni bölüm fragmanı...

Kaderimin Oyunu 12. bölüm fragmanı ile yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Yurt dışında da büyük bir ilgi gören dizinin yeni bölüm fragmanında Mahir ile Zuhal'in aşk sinyalleri verdiği görüldü. Mahir'in Asiye ve çocuklarını "Ailem" diyerek korumasına Fikret, "Görmüyor musun, kullanıyorlar seni" demesi herkesi şaşırttı.

Mahir ve Zuhal Aşkı Başlıyor!

Mahir ve Zuhal aşkının başlayacağı Kaderimin Oyunu 12. bölümde Cemal'in Asiye olan aşkında bir sınav daha yaşanacak gibi. Öte yandan dizinin takipçileri sosyal medyada Zuhal karakterinin diziye Mahir'in aşkı olarak girmesinin Cemal ve Asiye birlikteliğinin önünü açmak için olduğu yorumları yapıldı.

Kaderimin Oyunu Mahir Gerçek Aşkı Zuhal'de Buluyor! Kaderimin Oyunu 12. Bölüm Fragmanı

Öte yandan Raci'nin de gözüne Meral'i kestirdiği görülen Kaderimin Oyunu 12. bölümü gelecek Cuma STAR TV'de olacak.

 

 

Kaderimin Oyunu Mahir Gerçek Aşkı Zuhal'de Buluyor! Kaderimin Oyunu 12. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler kaderimin oyunu fragman mahir zuhal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.