Kaderimin Oyunu İyi Sonla Bitmedi! Kaderimin Oyunu finalinde Cemal ölüyor mu?

Cuma akşamlarının Rekortmen Dizisi Kaderimin Oyunu 26. bölümüyle Final Yapıyor. İlk Sezonunda Büyük Bir İzleyici kitlesine kavuşan Kaderimin Oyunu sürpriz bir sonla seyircisine Veda Ediyor.

Her bölümü Merakla Beklenen Kaderimin Oyunu 26. bölümüyle Final Yapıyor. Uzun süredir tıkanan hikayesi Nedeniyle İzleyiciden de tepki gören dizinin final yapacağı haberi hayranları şoke etti. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak gibi yıldızların yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi iyi sonla bitmedi.

Akın Akınözü'nün Canlandırdığı Cemal karakterinin Kaderimin Oyunu final bölümünde öleceği haberi izleyiciyi de İkiye böldü. Sezon boyunca Asiye'yi (Öykü Karayel) aldatan ve affedilmeyi bekleyen Cemal evlilik kararı almasının hemen ardından ölüyor.

KADERİMİN OYUNU İYİ SONLA BİTMEDİ!

Kaderimin Oyunu 26. final bölümünde herkesi şaşırtan sonlar yaşanıyor. Zuhal ve Mahir'in ikiz bebeklerinin olacağı Kaderimin Oyunu final bölümünde Nergis de özgürlüğüne kavuşuyor.

Kaderimin Oyunu İyi Sonla Bitmedi! Kaderimin Oyunu finalinde Cemal ölüyor mu?

Öykü Karayel'in canlandırdığı Asiye karakterinin sezon boyunca gözü yaşlı bir şekilde Cemal'in söylediklerine inanması izleyiciyi de bıktırmıştı. Tıkanan hikayesi nedeniyle bir süredir reytinglerde de düşüş yaşayan Kaderimin Oyunu 26. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

 

 

Kaderimin Oyunu İyi Sonla Bitmedi! Kaderimin Oyunu finalinde Cemal ölüyor mu? ile ilgili etiketler Akın Akınözü Öykü Karayel kaderimin oyunu kaderimin oyunu final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.