Kaderimin Oyunu hayranlarına güzel haber! Erken final iddialarından 2. sezona...

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinden hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Şimdiden yurt dışında 10 ülkeye birden satılan dizinin 2. sezonu için anlaşma sağlandı.

Başrollerinde Akın Akınözü ile Öykü Karayel’in yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi şimdiden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kaderimin Oyunu dizisi şimdiden yurt dışında 10 ülkeye birden pazarlanarak ciddi bir gelir ve reklam etmeye başarısı gösterdi.

Yeni sezon için Star TV ile yapılan anlaşma sonrasında izleyenlerde rahat bir nefes alırken final iddiaları gündeme gelen Kaderimin Oyunu dizisi oyuncu kadrosuna da yeni isimlerin katılması gündeme geldi.

Kaderimin Oyunu hayranlarına güzel haber! Erken final iddialarından 2. sezona...

Kaderimin Oyunu Son Bölümünde Neler Yaşanacak?

Cemal kendini affettirmek için Nergis’e doğru adım atmaya devam ederken kızıyla arasının daha da açılmasına neden olacak. Cemal’de buna bir son vermek adına Asiye’nin karşısına çıkacak. Raci’nin Mahir’den kurtulmak için yaptığı gizli hamle sonuçlanmak üzereyken Cemal ve Asiye’nin plansız yolculukları, düşündüklerinden bambaşka bir şekle dönüşecek ve bu olay konağa bomba gibi düşecek.

Kaderimin Oyunu hayranlarına güzel haber! Erken final iddialarından 2. sezona... ile ilgili etiketler Akın Akınözü Öykü Karayel kaderimin oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.