Kaderimin Oyunu dizisinde tüm dengeleri alt üst edecek karar geldi!

Star’ın ilgiyle izlenen NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sadık bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Dizinin 25 Mart’taki 14. bölümünde yaşanacaklar da merakla bekleniyor.

Asiye ile Cemal’in arası bozuluyor, ikili birbirlerinden uzaklaşacak gibi duruyor. Asiye’nin Mahir’e karşı sıcak tavırları ise Cemal’i bir hayli rahatsız edecek. Ancak asıl büyük bombayı patlatacak olan kişi Nergis olacak…

Asiye’nin cinayet işlediğini öğrenen Nedret dengeleri değiştirerek, Asiye ve Cemal arasında yeni bir savaşın başlamasına neden olur. Olaylar karşısında öfkesine yenik düşen Cemal, kendini tüm yaşananlardan habersiz olan Mahir ile büyük bir gerilim içinde bulur.

Kaderimin Oyunu dizisinde tüm dengeleri alt üst edecek karar! 1

Annesinin kendisinden sakladığı sırrı öğrenen Nergis ise tüm düzeni alt üst edecek bir karar alır. Nergis’in alacağı bu karar hikayede büyük değişime neden olabilir.

Kaderimin Oyunu dizisinde tüm dengeleri alt üst edecek karar geldi! ile ilgili etiketler kaderimin oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.