Kaderimin Oyunu Dizisinde Flaş Ayrılık! Cinayeti İtiraf Edip Diziye Veda Ediyor!

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kaderimin Oyunu 21. bölümünde flaş bir ayrılık haberiyle sarsılıyor. Ünlü oyuncunun sezon finali öncesi veda edeceği kesinleşti. İşte Kaderimin Oyunu yeni bölüm detayları haberimizde...

Kaderimin Oyunu dizisi ünlü oyuncunun vedasıyla sarsılıyor. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın başrollerinde olduğu dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dram dolu sahneleriyle ekrana gelen Kaderimin Oyunu sezon finali öncesi büyük bir vedaya hazırlanıyor. Kaderimin Oyunu Dizisinde Flaş Ayrılık! Cinayeti İtiraf Edip Diziye Veda Ediyor!

Nergis karakterinin Kaderimin Oyunu dizisinden ayrılığı izleyiciyi bir nebze rahatlatsa da öncelikle cinayeti itiraf etmesi bekleniyor. Babası Cemal'a gerçekleri anlatmamsı ile izleyicinin de tepkisini çeken Nergis için Kaderimin Oyunu artık bitiyor.

Kaderimin Oyunu Dizisinde Flaş Ayrılık! Cinayeti İtiraf Edip Diziye Veda Ediyor!

Kaderimin Oyunu Nergis Ayrılıyor mu?

Kaderimin Oyunu Nergis, Asiye ve Cemal'in kızıdır. Iraz Akçam'ın canlandırdığı Nergis dizinin sezon finali öncesi veda ediyor.

IRAZ AKÇAM KİMDİR?

Akçam, 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimine Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümünde devam eden oyuncu lise dönemlerinden bu yana tiyatro ile ilgilenmektedir.

Kariyeri

Kariyerine ilk kez dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Karagül dizisindeki rolü ile başladı. Ece Uslu, Mesut Akusta, Hülya Duyar, Hilal Altınbilek ile rol alan genç oyuncu ilk oyunculuk deneyimini burada yaşadı. Ardından Kayıt dışı isimli diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

Son olarak Kaderimin Oyunu isimli dizide yer alan Akçam, burada Nergis karakterine hayat veriyor. Asiye ve Cemal'in ilk çocukları olarak yer alan oyuncu burada Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak ile birlikte rol alıyor. Emre Kabakuşak'ın yönetmenliğindeki dizi Akçam'ın ilk uzun soluklu oyunculuk deneyimi yaşayacağı yapım olacak gibi görünüyor.

Kaderimin Oyunu Dizisinde Flaş Ayrılık! Cinayeti İtiraf Edip Diziye Veda Ediyor! ile ilgili etiketler kaderimin oyunu ıraz akçam kimdir nergis ayrılıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.