Kaderimin Oyunu 16. bölüm fragmanı!

Kaderimin Oyunu 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi gelecek hafta da heyecan dolu sahneleri ile izleyicinin karşısına çıkacak. İşte Kaderimin Oyunu yeni bölüm fragmanı...

Cuma akşamları en çok izlenen dizilerin başında gelen Kaderimin Oyunu 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin her hafta heyecan dolu anlara sahne oluyor. İşte Kaderimin Oyunu yeni bölüm fragmanı...

KADERİMİN OYUNU 16. BÖLÜM FRAGMANI

Kaderimin Oyunu Son Bölüm Neler Oldu?

Nergis'in teslim olmaya gitmesi Asiye'yi ve Mahir'i perişan ederken, Mahir'in iki yüzlü olduğuna inanan Cemal, şahit olduğu durumu Asiye'ye anlatır. Bu sırada Mahir ise cesaretini toplayıp Asiye'ye bir itirafta bulunmaya hazırlanıyordur. Asiye'nin beklenmedik cevabıyla tetiklenen Mahir hiç planda olmayan gelişmelerin yaşanmasına sebep olur. Tüm olan bitenden habersiz Emine ise Uğur'dan duyduklarıyla alt üst olmuştur.

Nedret öğrendiği gerçekleri koz olarak kullanır ve Asiye ile Cemal arasında yeni bir savaşa yol açar. Asiye'nin cinayet işlemiş olması her şeyi çıkmaza sürükler. Yaşananlar karşısında öfkesine yenik düşen Cemal, hiçbir şeyden haberi dahi olmayan Mahir ile müthiş bir gerginliğin içerisine adım atar. Nergis ise her şeyi değiştirecek bir adım atar.

Kaderimin Oyunu 16. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler kaderimin oyunu fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.