Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı! İlginç yöntem kamerada...

Bursa'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde kaçan kurbanlık hayvanlar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı kurbanlıklar kendilerini yakalamaya çalışan sahiplerine saldırdı. Bir vatandaşın kurbanlık hayvanını caraskal kullanarak çatıya taşıdığı ilginç yöntem ise görenleri şaşırttı.

Kurban Bayramı nedeniyle alınan hayvanlar, sahiplerinin ellerinde kaçarak zor anlar yaşattı.

Zaman zaman trafiğe çıkan hayvanlar trafiğin durmasına sebep oldu. Öfkeli bir tosun ise sahibinin kendisini yakalayacağını görünce sahibine boynuzları ile saldırdı. Şans eseri yara almayan adam tekrar tosunu kovaladı. Tosunun sahibine saldırma anı ise anbean cep telefon kamerasına yansıdı.

 

VATANDAŞIN İLGİNÇ YÖNTEMİ KAMERADA

Öte yandan bir vatandaşın kurbanlık hayvanını caraskal olarak tanımlanan hareketli palanga ile çatıya taşıdığı ilginç yöntem ise görenleri şaşırttı.

Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı! İlginç yöntem kamerada... - Resim : 2

Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı! İlginç yöntem kamerada... ile ilgili etiketler Kurbanlık hayvan bayram Bursa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.