Kaçakçılar bunu da yaptı! Uyuşturucu ve sigaradan sonra...

Uyuşturucu ve sigaradan sonra kaçakçıların hedefinde koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm insanların ihtiyaç duyduğu maskeler var.

Halkın endişelerini fırsata çevirmek isteyen kaçakçılar, tıbbi malzemeleri yurda sokmaya çalışırken yakalandı. Van polisinin yürüttüğü operasyonlarda 138 paket halinde 6 bin 900 kaçak tıbbi maske ele geçirildi. Van'da polis ekiplerince oluşturulan uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir minibüste 138 paket halinde 6 bin 900 adet kaçak tıbbi maske ele geçirildi.

DEŞİFRE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Van merkezinde ve ilçelerinde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan şahısların deşifresine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Van'ın Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesi'nde uygulama noktası oluşturuldu.

GÖZALTINA ALINDILAR

Denetim sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 65 plaka sayılı minibüste yapılan detaylı aramada; aracın kapı ve yan doğal boşluklarına zulalanmış vaziyette;138 paket halinde 6 bin 900 adet gümrük kaçağı tıbbi maske ele geçirildi. Elde edilen tıbbi maske ile ilgili olarak araç sürücüsü H.Ö. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılar bunu da yaptı! Uyuşturucu ve sigaradan sonra...

Kaçakçılar bunu da yaptı! Uyuşturucu ve sigaradan sonra... - Resim : 2

Kaçakçılar bunu da yaptı! Uyuşturucu ve sigaradan sonra... ile ilgili etiketler Van Koronavirüs Korona polis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.